~LUDZIE SĄ DZIWNI napisał(a): BRAWO!!!!! REKORD ŚWIATA, POMOC BOCIANOM :/ :| ;(
~LUDZIE SĄ DZIWNI napisał(a): BRAWO!!!!! REKORD ŚWIATA, POMOC BOCIANOM :/ :| ;(
~miłośnik przyrody napisał(a):Będą dzieciaki będą dzieci !~LUDZIE SĄ DZIWNI napisał(a): BRAWO!!!!! REKORD ŚWIATA, POMOC BOCIANOM :/ :| ;(
Widocznie stowarzyszenie pomoc bocianom promuje również poza bolesławcem z uwagi na uniwersalny charakter działalności. Poza tym to chyba jedna pozycja dot. pomocy zwierzakom, reszta dotyczy ludzi. I dobrze. :) Ja tam gratuluję sporej kwoty, zawsze to coś niż oddawać urzędnikom.
~miłośnik przyrody napisał(a):Będą dzieciaki będą dzieci !~LUDZIE SĄ DZIWNI napisał(a): BRAWO!!!!! REKORD ŚWIATA, POMOC BOCIANOM :/ :| ;(
Widocznie stowarzyszenie pomoc bocianom promuje również poza bolesławcem z uwagi na uniwersalny charakter działalności. Poza tym to chyba jedna pozycja dot. pomocy zwierzakom, reszta dotyczy ludzi. I dobrze. :) Ja tam gratuluję sporej kwoty, zawsze to coś niż oddawać urzędnikom.
~Ja napisał(a):~miłośnik przyrody napisał(a):Będą bociany, będą dzieci!~LUDZIE SĄ DZIWNI napisał(a): BRAWO!!!!! REKORD ŚWIATA, POMOC BOCIANOM :/ :| ;(
~Ja napisał(a):~miłośnik przyrody napisał(a):Będą bociany, będą dzieci !~LUDZIE SĄ DZIWNI napisał(a): BRAWO!!!!! REKORD ŚWIATA, POMOC BOCIANOM :/ :| ;(