emem napisał(a): Nie ma dla mnie znaczenia pochodzenie, kolor skory, wyznanie czy orientacja seksualna osob, z ktorymi rozmawiam. Gdyby kazdy szanowal innych ludzi to nie byloby tyle agresji na swiecie - takze tutaj w Internecie. :-)
emem napisał(a): Generalnie najlepszy sposob na hejterow to ich ignorowanie :-) Kij im w oko ;)
qwax_ napisał(a):
Czy mógłbyś dla równowagi wskazać mi jedną pozycję (książka, film, reportaż itp), w którym przedstawiono by zbrodnie Żydów na Polakach? Bo chyba nie jesteś aż tak naiwny i nie uważasz, że takich przypadków nie było?
emem napisał(a): Moj poglad jest jak najbardziej polski, ale byc moze nie jest ultra-katolicki (bo ja sprzeciwiam sie nienawisci).
Pozdr,
emem
~Kobiecinka napisał(a):qwax_ napisał(a):
Czy mógłbyś dla równowagi wskazać mi jedną pozycję (książka, film, reportaż itp), w którym przedstawiono by zbrodnie Żydów na Polakach? Bo chyba nie jesteś aż tak naiwny i nie uważasz, że takich przypadków nie było?
Barek Piotr Wielgucki. Polecam również wywiad z autorem.
emem napisał(a):~kurvinox napisał(a): Dlaczego nie mogę zionąć nienawiścią do tych osobników?
Zianie nienawiscia do kogokolwiek czy czegokolwiek to choroba psychiczna. To nalezy leczyc, a nie sie tym chwalic.
~Kobiecinka napisał(a):qwax_ napisał(a):
Barek Piotr Wielgucki. Polecam również wywiad z autorem.
MANSON napisał(a): (...)
to też wytniecie?
Zmoderowano 17.10.2015 godz.10:18 - powód: off-topic (moderator)