~Ja napisał(a): Mając takiego chłopaka który wkręca mi jakies nieuleczalne choroby i wykańcza mnie psychicznie wspierając że umiera tez bym uciekła gdziekolwiek. Oby wróciła i zrozumiała zd chlopaka mozna rzucić: D
~ napisał(a): Ma narzeczonego w tak młodym Wieku?!No laska nie prożnowala,zamiast nauki to w głowie facet.Poleciała za nim bez zgody ojca,dlatego się nie odzywa.Co w tym dziwnego. Młodzież jest rozwinięta fizycznie. Niektórzy w tym wieku mają już dzieci. Ciekawe ile lat miały wasze babcie, kiedy bawły się na sianku i miały potomstwo. ;)
~ napisał(a): Ma narzeczonego w tak młodym Wieku?!No laska nie prożnowala,zamiast nauki to w głowie facet.Poleciała za nim bez zgody ojca,dlatego się nie odzywa.Co w tym dziwnego. Młodzież jest rozwinięta fizycznie. Niektórzy w tym wieku mają już dzieci. Ciekawe ile lat miały wasze babcie, kiedy bawły się na sianku i miały potomstwo. ;)
~ napisał(a):~Bzyk napisał(a): Ludzie przestańcie wypisywać głupoty.Zastanówcie się troche co piszecie bo równie dobrze mógłby być wasz bliski w tej sytuacji.Miejmy nadzieje że się znajdzie:)
Jaksię ma dobre relacje z dzieckiem i się je wychowuje a nie żżyje obok to do takich sytuacji nie dochodzi.
~markus napisał(a): " Bzyku " ,
cieszea sie, ze jestes ZA rozsadnymi wypowiedziami na TYM PORTALU. Nikt nie wie , co go moze jeszcze spotkac w zyciu.
To, co czytam jako " interpretacja wiadomosci", napawa mnie bezgranicznym obrzydzeniem. Naturalnie nie zycze tym "gal-nonimusom" nic zlego, ale ciekawy jestem jak oni komentowaliby , gdyby znalezli sie, w dla NICH w nieciekawej zyciowo sytuacji ???.
Ale to sa "bezmozglowia", " "bez "horyzontow myslowych" i ponownie odczytalibysmy w TYM PORTAL
stek bezsensownych o obrazliwych komentarzy.
Lubię to!
PS. Jestem ciekawy staowiska REDAKCJI.