~ napisał(a): Co tam szkoła specjalna, co tam szpital, co tam szkoły... Ważne, że sobie starosta pobiega wraz ze swoimi fejsbukowo-internetowymi lizusami. Ludzie są zadowoleni, ale gorzej jakby mieli dziecko niepełnosprawne lub trafili na dłużej do szpitala, albo choćby poradni. Fajniusie bolesławieckie lemingi. Wystarczyłoby szkole normalne boisko w przyzwoitej cenie, ale nie, oni musza się pokazać! Ot władza PO.
~do starosty! napisał(a): Przepraszam, bo już zaczyna mnie ta PO władza wkur...iać! Nie ma ważniejszych potrzeb? Szpital? Kiedy tam pan był starosto? rozmawiał z pacjentami, wszedł do poradni? kiedy?! Zabierze się pan za szpital kiedy już zdrowie będzie nie to? To niech pan sobie wyobrazi że teraz tez są tacy ludzie! prawie 3 mln zł na orlik! Ludzie! No tak, ale ze Szpitalem nie można takiej szopki zrobić!
~ja napisał(a):~ napisał(a): Co tam szkoła specjalna, co tam szpital, co tam szkoły... Ważne, że sobie starosta pobiega wraz ze swoimi fejsbukowo-internetowymi lizusami. Ludzie są zadowoleni, ale gorzej jakby mieli dziecko niepełnosprawne lub trafili na dłużej do szpitala, albo choćby poradni. Fajniusie bolesławieckie lemingi. Wystarczyłoby szkole normalne boisko w przyzwoitej cenie, ale nie, oni musza się pokazać! Ot władza PO.
Dobrze że idiotów wiatr nie sieje ,ja osobiście mogę tylko żałować że jak byłem młody to miałem wiecznie obdarte kolana ponieważ grało się na żwirze i w błocie ,dajcie młodzieży chociaż troszkę normalności.Szpital nie jest skarbonką bez dna powinien być samowystarczalny i utrzymywać się z kontraktów.
~ napisał(a): A gdzie ta Szewińska co to miała uświetnić imprezę???
~ napisał(a): Te, wyżej... Podpisz sie bo premii nie dostaniesz :) no chyba ze sam ją sobie przyznajesz