~ napisał(a): ja bym przeniósł egzaminy na wieś , zlikwidować egzaminy w bolcu, to są właśnie tacy co zdają w bolcu
Wojtexx napisał(a): Kto to pisze ludzie !!!! Bylo odwrotnie mlodszy kierowca jechał seatem a starszy fokusem. Sam udzielałem im pomocy, nie mogę na to patrzeć jak bolec.info schodzi na psy. Od lat czytam artykuły rzadko się udzielam, ale tym razem postanowiłem zwrócić na to uwagę, ogarnijcie się. Co do wypadku nikomu nic na szczeście się nie stało i było to ewidentne wymuszenie ford jechał przedemną.
Załączam zdjęcie. Pozdrawiam
PS jak czegoś do końca nie wiecie lepiej nie pisać, w moich oczach straciliście na wiarygodności.
Zastosowana autokorekta
Wojtexx napisał(a): Kto to pisze ludzie !!!! Bylo odwrotnie mlodszy kierowca jechał seatem a starszy fokusem. Sam udzielałem im pomocy, nie mogę na to patrzeć jak bolec.info schodzi na psy. Od lat czytam artykuły rzadko się udzielam, ale tym razem postanowiłem zwrócić na to uwagę, ogarnijcie się. Co do wypadku nikomu nic na szczeście się nie stało i było to ewidentne wymuszenie ford jechał przedemną.On nie po...j się czasem!!!! :D
Załączam zdjęcie. Pozdrawiam
PS jak czegoś do końca nie wiecie lepiej nie pisać, w moich oczach straciliście na wiarygodności.
Zastosowana autokorekta