~Iron Man napisał(a): Możecie zlikwidować liceum poco w bolesławcu dwa lice. Szkół technicznych jest zbyt mało. Profil budowlany powinien być aprobowany. Budować zawsze będziemy. Nauki ogólne możne zdobywać na studiach wyższych jeżeli ktoś ma taką potrzebę. Pan starosta jest w dużym błędzie ale ja w tym widzę korupcję i kasę.
~pro napisał(a):~Iron Man napisał(a): Możecie zlikwidować liceum poco w bolesławcu dwa lice. Szkół technicznych jest zbyt mało. Profil budowlany powinien być aprobowany. Budować zawsze będziemy. Nauki ogólne możne zdobywać na studiach wyższych jeżeli ktoś ma taką potrzebę. Pan starosta jest w dużym błędzie ale ja w tym widzę korupcję i kasę.
Gdybym był na miejscu Starosty to już byś chłystku był zgłoszony do Prokuratury,za sugerowanie korupcji,masz dowody ??
~Iron Man napisał(a):~pro napisał(a):~Iron Man napisał(a): Możecie zlikwidować liceum poco w bolesławcu dwa lice. Szkół technicznych jest zbyt mało. Profil budowlany powinien być aprobowany. Budować zawsze będziemy. Nauki ogólne możne zdobywać na studiach wyższych jeżeli ktoś ma taką potrzebę. Pan starosta jest w dużym błędzie ale ja w tym widzę korupcję i kasę.
Gdybym był na miejscu Starosty to już byś chłystku był zgłoszony do Prokuratury,za sugerowanie korupcji,masz dowody ??
Znalazł się obrońca uciśnionych władzy, a za chłystka (obraza osoby) możemy pójść do sądu jak żeś taki formalista. Po za tym nie oceniaj osoby pod pseudonimem jeżeli jej nie znasz, bo możesz się zdziwić.