~Malkon napisał(a): Byłem w ciemnym ubraniu i kierujący tym pojazdem mógł mnie nie zauważyć.
regeneration napisał(a): Nie wszędzie niestety w tym mieście palą się latarnie, a pieszy ubrany na czarno lub ciemno nie mający żadnych odblasków i przechodzący nagle przez droge w miejscu gdzie nie ma pasów to wg mnie nieświadomy samobójca... wiele razy już spotkałem się z taka sytuacją, ostatnio jak jechałem do pracy w ostatniej chwili pojawił mi się przed samochodem człowiek, dużo szczęścia że nie jechałem szybko.
~ANONIM napisał(a): ZAPRASZAM OSOBY POSZKODOWANE DO KONTAKTU POD TEL 667-569-940 POMOŻEMY I TEŻ POKIERUJEMY CO CELU UZYSKANIA ODSZKODOWANIA .POMORZEMY PRZYGOTOWAĆ KOMPLETY DOKUMENTÓW I TP;; ZAPRASZAMY TEL;667-569-940 DOJEŻDŻAMY DO KLIENTA ..
~ANONIM napisał(a): ZAPRASZAM OSOBY POSZKODOWANE DO KONTAKTU POD TEL 667-569-940 POMOŻEMY I TEŻ POKIERUJEMY CO CELU UZYSKANIA ODSZKODOWANIA .POMORZEMY PRZYGOTOWAĆ KOMPLETY DOKUMENTÓW I TP;; ZAPRASZAMY TEL;667-569-940 DOJEŻDŻAMY DO KLIENTA ..