Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Życzenia
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Jacek Kurski prezesem Telewizji Polskiej
~ niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 1:13
Cham bez kultury będzie zarządzał kulturą...straszne co się w tej ojczyźnie dzieje.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
9 stycznia 2016r. o 4:57
~ napisał(a): A teraz możecie się dalej kłócić czy lepszy Tusk czy Szydło

...

Ciekawe informacje i jeszcze ciekawsze pytania , Kolego / Koleżanko. Po krótkiej analizie doszedłem do przekonania , że oto na naszych oczach rozgrywa się projekt z przed 250 lat pod szyldem NWO. Sytuacja wygląda tak : żydobanksterzy w hamerykańskim Knesecie uzurpujący sobie prawo do władania całą Planetą , planujący na pokolenia już dwukrotnie wykrwawili Rosję rękoma naiwnych Europejczyków. Ale Putler powiedział niet i goni ruskich żydobanksterów w diabły. Z kolei żydobanksteży zgromadzeni do koła EBC i BRM z Bazylei , trzymający krótko za pysk KE wraz z Piękną Makrelą , dostali teraz cios w plecy od kumpli zza oceanu w postaci miliona emigrantów ( Islamski desant ) . Obliczone to jest na destabilizację eurokołchozu. I popsucie biznesu żydobanksterom z EBC. I w tej sytuacji opodatkowanie niemieckiego i francuskiego " biznesu" nad Wisłą , na które dostała " zielone światło " pani Szydło ( szkolona przez hamerykańskich żydobanksterów ) ładnie się wpisuje w nagonkę na żydobanksterów z EBC.
Wychodzi więc na to , że Naród Wybrany wcale nie jest taki spójny i jednorodny , jak się powszechnie przyjęło uważać. Z naszego punktu widzenia , to raczej dobrze. Im prędzej się eurokołchoz rozsypie , tym dla Polaków lepiej. Przyznam szczerze , że połowy pytań , choć ciekawe , nie warto było stawiać. Bo przynajmniej dla mnie odpowiedzi oczywiste są od lat , ale cieszy wzrost świadomości. Tak trzymać :)

Odnośnie tematu : walec Jara włączył drugi bieg :D
Tak trzymać :D

Miłego :)

Dopisane 09.01.2016r. o godz. 04:57:

Zapomniałem dopisać :)
Nie jestem rasistą , ale wiadomo ... modlić się należy do Stwórcy , aby krzewiciele miłości Allacha , szerokim łukiem omijali granice tego nieszczęśliwego kraju , jak mawia pan Michalkiewicz.

Miłego :)

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~ niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 5:03
Prawie 74.000 złotych Cezary Przybylski z naszych pieniędzy wydał na reklamę Dolnego Śląska w miesiącu grudniu w GW. Skandal. Vide portal: niezalezna.pl
~a dextra parte niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 12:28
~ napisał(a):
~ napisał(a):
~df napisał(a): Tragedia
taa, wole aby liderzy mojego państwa byli absolwentami zach.uniwerków niż jak ta neokomunistyczna swołocz wschodnich instytutów kremlowskich.

taa, tylko dlaczego ci absolwenci zachodnich uniwerków tak się żrą albo udają że się żrą?
Przecież złodziej zachodniego uniwerku kradnie tak samo jak złodziej wschodniego uniwerku.
Co za różnica kto cię kantuje?

no właśnie, twoje subiektywne odczucia z którymi szkoda polemizować. fakt jest, ze takich ośrodków na świecie jest kilkadziesiąt. rocznie dziesiątki tys. liderów kończy kursy. jak już muszę, to wolę mieć "przyjaciół"za oceanem niż za wschodnią granicą. powód prosty. w ponad 1000letniej historii mojej Ojczyzny żaden szczep indiański a później USA nie napadło na Polskę. Za to swołocz wschodnia wchodziła i wychodziła kiedy chciała i jak chciała trzebiąc przy okazji i wykrwawiając moją Macierz. dlatego, wirtualne chwasty trzeba podlewać randupem i wypalać. co tez namiętnie, jako polski ogrodnik czynię.
2900
#falco nieaktywny
9 stycznia 2016r. o 13:16
za to europejczycy najechali ziemie Indian a pożniej reszty dokonały już ''zjednoczone stany''
dlaczego nie zajęli dzisiejszej Kanady?..historia
;)
dlaczego nasi wschodni sąsiedzi nas ''odwiedzali kiedy i jak chcieli''?
bo z maleńkimi wyjątkami zawsze byliśmy rozbici wewnętrznie i słabi militarnie...
ot cała tajemnica ...ile razy to nikt inny jak sami Polacy sprzedawali swój kraj?
a dzisiaj co?...''kraj w ruinie'' obcy kapitał ma się tu całkiem niezle za to rodzimy w rękach kilku ''kulczyków'' czy innych ''gudzowatych''
armia jaka jest każdy widzi ?...nawet Pawłowicz tam nie chcieli czemu akurat się nie dziwię ...
no i jakiś tam Petru , Kukiz i ''kłamczyński '' na okrasę ...
może czas zacząć śpiewać ''ojczyznę mądrą racz ...itd''
Pietrzak w tym się sprawdza ale czy te słowa akurat mu przypasują ?...wątpię

Dopisane 09.01.2016r. o godz. 13:16:

kawa wypita więc teraz popracuję ... :D

hehehe...

"bierz życie z każdym oddechem..."
~ niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 13:53
czy Jacek Kurski prezesem Telewizji Polskiej? zobaczymy,nie ważne czy kot jest biały czy czarny ważne aby dobrze łapał myszy ,a myszy do łapania w TVP zastał multum
14448
#sadwaters nieaktywny
9 stycznia 2016r. o 14:14
falco napisał(a): za to europejczycy najechali ziemie Indian a pożniej reszty dokonały już ''zjednoczone stany''
;)
bo z maleńkimi wyjątkami zawsze byliśmy rozbici wewnętrznie i słabi militarnie...
ot cała tajemnica ...ile razy to nikt inny jak sami Polacy sprzedawali swój kraj?
a dzisiaj co?...''kraj w ruinie'' obcy kapitał ma się tu całkiem niezle za to rodzimy w rękach kilku ''kulczyków'' czy innych ''gudzowatych''
armia jaka jest każdy widzi ?...nawet Pawłowicz tam nie chcieli czemu akurat się nie dziwię ...
Pietrzak w tym się sprawdza ale czy te słowa akurat mu przypasują ?...wątpię Dopisane 09.01.2016r. o godz. 13:16:kawa wypita więc teraz popracuję ... :D

hehehe...

Kawa beze mnie??
Chciałam tylko zauważyć, że Turków to akurat Polacy pognali z Europy, więc coś tam jednak się Nam udało :D
~ niezalogowany
9 stycznia 2016r. o 14:16
falco napisał(a): za to europejczycy najechali ziemie Indian a pożniej reszty dokonały już ''zjednoczone stany''
;)
Pietrzak w tym się sprawdza ale czy te słowa akurat mu przypasują ?...wątpię Dopisane 09.01.2016r. o godz. 13:16:kawa wypita więc teraz popracuję ... :D

hehehe...

nie mam czasu i chęci rozmieniać swoich uczuć na drobne i obdzielać nimi inne kraje i narody. więc mam w życi kto kogo najechał i dlaczego. żywnie interesuje mnie tylko mój kraj i jego historia oraz los bliskich i sprzyjających nam narodów. nic ponadto. a ze byliśmy skłóceni? przyjrzyj się i dostrzeż jakiej proweniencji byli zdrajcy. Ze dobrze władali i władają aż do dzisiaj cyrylicą to przypadek? nie sadzę

I jeszcze jedno, to nie Polacy sprzedają swój kraj. Otwórz GW i zobacz kto w chwili obecnej dostał kociokwiku. Tak, to oni za twoimi plecami cie sprzedają. oni wiedzą, ze Kaczor z Maiorem jest niebezpieczny bo nieprzekupny i na dodatek ma skrajny polocentryczny punkt widzenia. UWAGA --> Ktory co zabawne niczym się nieróżni od podejścia Francuzów czy Niemców.

ps. Polska w swojej 1000letniej historii aż do rozbiorów nie była słaba militarnie. wiec nie pisz bzdur
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.