~ napisał(a): A teraz możecie się dalej kłócić czy lepszy Tusk czy Szydło
...
Ciekawe informacje i jeszcze ciekawsze pytania , Kolego / Koleżanko. Po krótkiej analizie doszedłem do przekonania , że oto na naszych oczach rozgrywa się projekt z przed 250 lat pod szyldem NWO. Sytuacja wygląda tak : żydobanksterzy w hamerykańskim Knesecie uzurpujący sobie prawo do władania całą Planetą , planujący na pokolenia już dwukrotnie wykrwawili Rosję rękoma naiwnych Europejczyków. Ale Putler powiedział niet i goni ruskich żydobanksterów w diabły. Z kolei żydobanksteży zgromadzeni do koła EBC i BRM z Bazylei , trzymający krótko za pysk KE wraz z Piękną Makrelą , dostali teraz cios w plecy od kumpli zza oceanu w postaci miliona emigrantów ( Islamski desant ) . Obliczone to jest na destabilizację eurokołchozu. I popsucie biznesu żydobanksterom z EBC. I w tej sytuacji opodatkowanie niemieckiego i francuskiego " biznesu" nad Wisłą , na które dostała " zielone światło " pani Szydło ( szkolona przez hamerykańskich żydobanksterów ) ładnie się wpisuje w nagonkę na żydobanksterów z EBC.
Wychodzi więc na to , że Naród Wybrany wcale nie jest taki spójny i jednorodny , jak się powszechnie przyjęło uważać. Z naszego punktu widzenia , to raczej dobrze. Im prędzej się eurokołchoz rozsypie , tym dla Polaków lepiej. Przyznam szczerze , że połowy pytań , choć ciekawe , nie warto było stawiać. Bo przynajmniej dla mnie odpowiedzi oczywiste są od lat , ale cieszy wzrost świadomości. Tak trzymać :)
Odnośnie tematu : walec Jara włączył drugi bieg :D
Tak trzymać :D
Miłego :)
Dopisane 09.01.2016r. o godz. 04:57:
Zapomniałem dopisać :)
Nie jestem rasistą , ale wiadomo ... modlić się należy do Stwórcy , aby krzewiciele miłości Allacha , szerokim łukiem omijali granice tego nieszczęśliwego kraju , jak mawia pan Michalkiewicz.
Miłego :)