~ napisał(a): Nasuwa się pytanie gdzie jest opozycja,przecież powinni zaproponować współpracę i przedstawić swojego kandydata na nie etatowego Członka Zarządu co przerwało by dyskusję na temat zbędnego etatowego Chwojnickiego który ma bardzo wysoką emeryturę wojskową.
~ napisał(a): Urząd starosty to jakaś fatamorgana. Cały czas trzeba dopieszczać koalicjantów bez których dana osoba nie miałby stanowiska. To nie rządzenie, to koniunkturalizm. Najlepszym przykładem tego jest ustanowienie zupełnie zbędnej funkcji płatnego członka zarządu. Gdyby nie ta funkcja "przekonująca" SLD to Kwaśniewski nie miałby stanowiska. I tyle.
~ napisał(a):~ napisał(a): Nasuwa się pytanie gdzie jest opozycja,przecież powinni zaproponować współpracę i przedstawić swojego kandydata na nie etatowego Członka Zarządu co przerwało by dyskusję na temat zbędnego etatowego Chwojnickiego który ma bardzo wysoką emeryturę wojskową.
A moze sam starosta to zaproponuje? Nie zrobi tego bo PO i SLD mają wspolne interesy. Poza tym kto z opozycji pchalby sie do wspolrzadzenia z Kwasniewskim.
~ napisał(a):
Jeśli tak to kto twoim zdaniem z opozycji nadaje się na Starostę ,tylko mnie nie rozśmieszaj i nie pisz że śmieszny Małkowski.
~kol napisał(a):~ napisał(a):
Jeśli tak to kto twoim zdaniem z opozycji nadaje się na Starostę ,tylko mnie nie rozśmieszaj i nie pisz że śmieszny Małkowski.
Smiesznie to bedzie kiedy przyjdzie ci sie rozstac ze stołkiem :)
~ napisał(a):~kol napisał(a):~ napisał(a):
Stołka nie mam , prowadzę własny biznes ,ale w przeciwieństwie do ciebie wiem co mówię.
~kol napisał(a):~ napisał(a):~kol napisał(a):~ napisał(a):
Stołka nie mam , prowadzę własny biznes ,ale w przeciwieństwie do ciebie wiem co mówię.
Kazdy urzedas lizus tu piszący mowi ze ma biznes :D
Podpisz sie bo premii nie bedzie :)