~ napisał(a): Jeśli tak to kto twoim zdaniem z opozycji nadaje się na Starostę ,tylko mnie nie rozśmieszaj i nie pisz że śmieszny Małkowski.
~pawel napisał(a):~ napisał(a): Jeśli tak to kto twoim zdaniem z opozycji nadaje się na Starostę ,tylko mnie nie rozśmieszaj i nie pisz że śmieszny Małkowski.
A dlaczego akurat Maciej przyszedl ci do głowy? :)
~ napisał(a):~pawel napisał(a):~ napisał(a): Jeśli tak to kto twoim zdaniem z opozycji nadaje się na Starostę ,tylko mnie nie rozśmieszaj i nie pisz że śmieszny Małkowski.
Dla tego że ma wielkie ambicje a małą wiedzę.
~pawel napisał(a):~ napisał(a):~pawel napisał(a):~ napisał(a): Jeśli tak to kto twoim zdaniem z opozycji nadaje się na Starostę ,tylko mnie nie rozśmieszaj i nie pisz że śmieszny Małkowski.
Dla tego że ma wielkie ambicje a małą wiedzę.
Czy małą? Nie sądzę... No ale rozumiem Cie i powody dla których go dezawuujesz. Po prostu jest na tyle dobry, że ma szanse i dlatego o nim piszesz obrażając go zapewne jako konkurenta politycznego.W innym przypadku nie zwróciłbyś uwagi. A to wg. mnie najlepiej przygotowany radny, b. Wiceprezydent z duzym doświadczeniem i wiedzą samorządową. Sam na prezydenta czy staroste sie nie wybierze, to decyzja wielu ludzi. Wierze ze wygra kolejne wybory prezydenckie. O ewentualnej jego chęci na starostowanie nic nie wiem, a i to wymagaloby zmiany w koalicji.
~ napisał(a): Daj mu Boże niech zostanie Prezydentem ,przypomnę ci tylko ,że został 3 Vice Prezydentem z klucza partyjnego.Zresztą nie zabawił całej kadencji .
~pawel napisał(a):~ napisał(a): Daj mu Boże niech zostanie Prezydentem ,przypomnę ci tylko ,że został 3 Vice Prezydentem z klucza partyjnego.Zresztą nie zabawił całej kadencji .
Nie ma 3 Wiceprezydentów, tylko 2. I nie z klucza partyjnego bo Ziemia bolesławiecka, nie jest partią tylko stowarzyszeniem zacnym zresztą, w którym działał i działa dalej.