~ napisał(a): ~grus napisał(a): 1 marca złożę wiązankę przy tablicy ku czci poległych w powiecie bolesławieckim milicjantów (przy Alei Zasłużonych na cmentarzu komunalnym w B-cu). Niech się zagotują miłośnicy IPN i wyklętych.
Miłośników Żołnierzy Wyklętych gówno obchodzi twoja karłowata sylwetka starego komucha. Wasz czas minął i pójdzie do ziemi razem z tobą :D
A to się ktoś zapędził.
TKM w akcji ? -- Takie wypowiedzi oraz niektóre czyny jednoznacznie wskazują że niektórych ludzi trzeba trzymać z dala od władzy.
Poglądy każdy ma prawo mieć jakie chce .
Jednak państwo jako całość musi być wolne od wpływu jakichkolwiek ideologii .
Państwo neutralne światopoglądowo i liberalne dla wszystkich .
Gdybym ja panM wypowiedział się tu w podobnym tonie rzuciło by się na mnie stado rozjuszonych nienawistników .
Piszę stado gdyż mam cały czas do czynienia z anonimami.Nie wiem kim są moi adwersarze.Wielu zbyt sobie pozwala .Spoufala się , wyszukuje wszelkich możliwości aby mnie opluć.
Ja dzisiaj Wam mówię -- zostawcie szczątki tych ludzi w swoich grobach .Nie rozwlekajcie ich resztek na powierzchnię bo żyje wielu ludzi którzy pamiętają ich czyny.Może się okazać że zamiast chwały wykopiecie wraz z nimi wielki narodowy smród .Zostawcie ich groby dla dobra ich samych oraz dla dobra Polski.
Niech pamięć po nich zostanie w umysłach każdego z osobna taka jaką każdy sam uważa.
Wywlekanie jej na piedestał to następny klin dzielący Polaków. W imię czego ?[img=1456654478_6l8pkrv.png]