~ napisał(a): klucznick napisał(a): ~ napisał(a): Klucz-niku,nie klucz,tylko wypowiedz się merytorycznie.Moja wypowiedż poparta jest wieloletnim doświadczeniem,setkami tysięcy kilometrów przejechanych w różnych warunkach ,zimowych i letnich,a nie jakiegoś dresiarza z bmw,jak piszesz.Załączony emotikon,to tylko zobrazowanie Twojego pieniactwa.Musisz "zatańczyć" na jezdni,aby się przekonać,jak jest naprawdę z tą przyczepnością,bo chyba za wiele doświadczenia nie masz,a tylko głowę nabitą tym,co przeczytasz,a to nie musi być prawdą i w tym przypadku nie jest.
mam 20 letni staż na pojazdach ciężarowych 40 ton,adr cysterny chemiczne silosy ,jazda góry lód śnieg,bezwypadkowa,podobnie to wygląda z autem osobowym,roczne przebiegi 180 000 tj jakieś 3 600 000 km to gdzie ja z doświadczeniem do ciebie ja ja mam tylko głowę nabitą tym co przeczytam,podaje przykład opona letnia 195/70/15 a zimowa założe 185/70/15,piniactwo?tam gdzie ty masz już sufit u mnie dopiero zaczyna się podłoga,żegnaj panie inżynierze od wulkanizacji. :P
Człowieczku mały,nie wiesz z kim wdałeś się w dyskusję,a obrażasz.Jestem od Ciebie dużo starszy,bardziej doświadczony,może i bardziej wykształcony,ale nie pieniacz.Może masz rację ,że tam gdzie inni mają sufit,czyli głowę,Ty nie wiem,co masz.Przecież nie wiesz nic o swoim adwersażu,może jest inżynierem,może kim innym,może więcej km ma za sobą.Chwalisz się ,ciemnotę wciskasz,a nie o tym był temat dyskusji na portalu.Ktoś może mieć rozeznanie w tym,o czym piszesz.Nie pomyślałeś?Zdrowia życzę,szerokości,szczęśliwości i więcej odpoczynku dobowego,żebyś kogoś lub Siebie nie skrzywdził.
główny bohater zamieszania zrozumiał aluzje,pieniacz?a dobre sobie,starszy-bardziej doświadczony?mały człowieczek?:chwalisz się cz żalisz ?? ciemnotę wciskasz?nie muszę się niczym chwali i ciemnoty wciskać,rozmawiam dyskutuje przedstawiam przykłady i w przeciwieństwie do ciebie nikogo nie obrażam panie ważny pieniaczu :P Ty nie wiem,co masz/pitola :P