~ja napisał(a):nie mogę ci dzisiaj spuścić w-p-i-e-r-d-o-l-u bo mam rano pilny wyjazd,a jak trafie na dołek to lipa :P miałeś wczoraj swoje 5 min ,ale skoro jesteś analfabetą to twój problem,a czytając twoje błędy ortograficzne to nie wróżę ci super kariery,i nie wyzywaj mnie,bo się napraw pogrążysz,a na przyszłość to nie przywoż kumpli bo i oni mogą zarobić,żegnam błążnie analfabeto ,co to bawarą czarną lata bokiem po Bolcu. :Pklucznick napisał(a):,Wes gamoniu sie za robote to moze komus zaiponujesz a tak to piz,,a z ciebie ,koncze bo niewidze sesu bym z tobom pisal nie moj pulap.~ja napisał(a): ZA Dobrom w strone Osiecznicy Tumanie.a co to ZA Dobrom ??
klucznick napisał(a):~ja napisał(a):nie mogę ci dzisiaj spuścić w-p-i-e-r-d-o-l-u bo mam rano pilny wyjazd,a jak trafie na dołek to lipa :P miałeś wczoraj swoje 5 min ,ale skoro jesteś analfabetą to twój problem,a czytając twoje błędy ortograficzne to nie wróżę ci super kariery,i nie wyzywaj mnie,bo się napraw pogrążysz,a na przyszłość to nie przywoż kumpli bo i oni mogą zarobić,żegnam błążnie analfabeto ,co to bawarą czarną lata bokiem po Bolcu. :P [/ ,sluchaj Ciapowaty bez jaj mam 41 lat i to co mam to ty mozesz tylko pomazyc ,a tak na marginesie to niezly z ciebie kapus i kofident.klucznick napisał(a):,Wes gamoniu sie za robote to moze komus zaiponujesz a tak to piz,,a z ciebie ,koncze bo niewidze sesu bym z tobom pisal nie moj pulap.~ja napisał(a): ZA Dobrom w strone Osiecznicy Tumanie.a co to ZA Dobrom ??
~ja napisał(a):klucznick napisał(a):no to z wiekiem to nie zabłysnąłeś,a to co masz tak dużo to cieszę się razem z tobą,a kapusiem nigdy nie byłem i nie będe,a jak chcesz się piwa napić to bez problemu tylko nie na jakimś parkingu,a w lokalu ,tylko ty stawiasz no bo skoro ja ci do pięt nie dorastam,bo ja tylko marzę o tym co masz ty ;(~ja napisał(a):nie mogę ci dzisiaj spuścić w-p-i-e-r-d-o-l-u bo mam rano pilny wyjazd,a jak trafie na dołek to lipa :P miałeś wczoraj swoje 5 min ,ale skoro jesteś analfabetą to twój problem,a czytając twoje błędy ortograficzne to nie wróżę ci super kariery,i nie wyzywaj mnie,bo się napraw pogrążysz,a na przyszłość to nie przywoż kumpli bo i oni mogą zarobić,żegnam błążnie analfabeto ,co to bawarą czarną lata bokiem po Bolcu. :P [/ ,sluchaj Ciapowaty bez jaj mam 41 lat i to co mam to ty mozesz tylko pomazyc ,a tak na marginesie to niezly z ciebie kapus i kofident.klucznick napisał(a):,Wes gamoniu sie za robote to moze komus zaiponujesz a tak to piz,,a z ciebie ,koncze bo niewidze sesu bym z tobom pisal nie moj pulap.~ja napisał(a): ZA Dobrom w strone Osiecznicy Tumanie.a co to ZA Dobrom ??
~ja napisał(a): Do klucznika nie zadaje sie z ludzmi bez chonoru i zasad ,paluj sie .ludziom bez zasad i honoru dobrze się żyje w takich śmierdzących czasach jakie panują dzisiaj,tobie też widzę nic nie brakuje,broniąc honoru bmw jesteś w stanie się pogrążać w każdym tego słowa znaczeniu,a jak ci proponuje piwo ?to mam się pałować,a założę się o garniec wódki że i tak się piwa napijemy,no chyba że znowu jakiś honor sobie wymyślisz,dobrze że temat jest o piratach drogowych z tylnym napędem ;(
klucznick napisał(a): nie przywoż kumpli bo i oni mogą zarobić,żegnam błążnie analfabeto ,co to bawarą czarną lata bokiem po Bolcu. :P