~ja napisał(a): MAM Napend na wszystkie kola XDja również :P
~Tikol napisał(a):no super,ale pisownia polska jest do kitu ,bo powinno być blaznie lub bzecyscykiewic :)klucznick napisał(a): nie przywoż kumpli bo i oni mogą zarobić,żegnam błążnie analfabeto ,co to bawarą czarną lata bokiem po Bolcu. :P
Kluczniczku :D jest coś takiego jak; Alt i x, i wychodzi ź :D ,
a co to jest "błążnie"? :D :D
klucznick napisał(a):~ja napisał(a): MAM Napend na wszystkie kola XDja również :P Dopisane 13.03.2016r. o godz. 12:11:~Tikol napisał(a):no super,ale pisownia polska jest do kitu ,bo powinno być blaznie lub bzecyscykiewic :)klucznick napisał(a): nie przywoż kumpli bo i oni mogą zarobić,żegnam błążnie analfabeto ,co to bawarą czarną lata bokiem po Bolcu. :P
Kluczniczku :D jest coś takiego jak; Alt i x, i wychodzi ź :D ,
a co to jest "błążnie"? :D :D
klucznick napisał(a):~ja napisał(a):mogę ci już dzisiaj wpierd-olić :P Dopisane 12.03.2016r. o godz. 17:07:Mireczku cz Januszku ??klucznick napisał(a):,TE klucznik mam nadzieje ze kiedzs cie spotkam na drodze.~ja napisał(a): Co kuje w oczy jak sie niema BMW,gul ci chodzi jak widzisz bemke,tak jak widzę bemke to śmiech mnie ogarnia,a gul mi chodzi jak w-p-i-e-r-d-a-l-a-m ośmiorniczki i popijam 20 letnią whiski :P Dopisane 12.03.2016r. o godz. 15:25:
~Koral napisał(a):nie stety muszę cię rozczarować nigdy nie miałem,auta-niemieckiego-francuskiego-włoskiego-hiszpańskiego-czeskiego ani ruskiego :P a co to jest e 39 ?to nie jest rok wynalezienia pojazdu ?? bo bmw to tak trochę jak fiat 125p.nędzny beznadziejny i pozornie szybki jak to widać na obrazku powyżej ;(klucznick napisał(a):~ja napisał(a):mogę ci już dzisiaj wpierd-olić :P Dopisane 12.03.2016r. o godz. 17:07:Mireczku cz Januszku ??klucznick napisał(a):,TE klucznik mam nadzieje ze kiedzs cie spotkam na drodze.~ja napisał(a): Co kuje w oczy jak sie niema BMW,gul ci chodzi jak widzisz bemke,tak jak widzę bemke to śmiech mnie ogarnia,a gul mi chodzi jak w-p-i-e-r-d-a-l-a-m ośmiorniczki i popijam 20 letnią whiski :P Dopisane 12.03.2016r. o godz. 15:25:
Klucznick; A Ty nie miałeś kiedyś BMW 5 E39, srebrny metalik combi ?
:D :D
klucznick napisał(a): nie stety muszę cię rozczarować nigdy nie miałem,auta-niemieckiego-francuskiego-włoskiego-hiszpańskiego-czeskiego ani ruskiego :P a co to jest e 39 ?to nie jest rok wynalezienia pojazdu ?? bo bmw to tak trochę jak fiat 125p.nędzny beznadziejny i pozornie szybki jak to widać na obrazku powyżej ;(
~Koral napisał(a):nie mam kumpli co posiadają BolidMłodzieżyWiejskiej, :Pklucznick napisał(a): nie stety muszę cię rozczarować nigdy nie miałem,auta-niemieckiego-francuskiego-włoskiego-hiszpańskiego-czeskiego ani ruskiego :P a co to jest e 39 ?to nie jest rok wynalezienia pojazdu ?? bo bmw to tak trochę jak fiat 125p.nędzny beznadziejny i pozornie szybki jak to widać na obrazku powyżej ;(
E39 :D :D
To powodzenia w swoim fiacie :D :D
BMW to dobra fura, podobnie jak merc, czy audi, peugeot itp.
Piszesz z naszego IP więc dlatego Cię pomyliłem z twoim kumplem po fachu. :D