Zastosowana autokorekta
~ja napisał(a): Racja za głupotę trzeba płacić!!!! jak zapłaci za leczenie poszkodowanej kobiety,za zniszczony samochód i ogrodzenie.To odechce się popisów na drodze.Nie pomijając zapłaty za przyjazd policji,straży i pogotowia...................nie chcę chwalić się , ale byłem miesiąc w Kanadzie tam też są wypadki jak wszędzie , tam nie ma takiego szaleństwa jak u nas w Polsce , dużo Policji jezdzi prywatnymi autami . jest ograniczenie prętkosci na drogach szybkiego ruchu do 80km .....sam widziałem jak Policja zatrzymuje takiego kierowcę , ma odebrane prawo jazdy i konfiskata auta i nie ma dyskusji z Policjantem na drodze , i jest ugotowany taki nie odpowiedzialny kierowca , dużo bym musiał pisac na ten temat
falco napisał(a): z wczoraj ...;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
stoję przy światłach obok gazowni z zamiarem skrętu w lewo ,po przeciwnej stronie na Staszica ,mruga kierunek auta chcącego skręcić w strone Kauflandu,za nim jakiś bus ma podobny zamiar...
po zmianie świateł ruszam ,lekko ''tnę '' zakręt i....autko ze Staszica jedzie jednak prosto...
jak jestem spokojny, tak odrobinę się wku...zdenerwowałem ... :D
nie tym że musiałem gwałtownie reagować ...nie tym
wku...zdenerwowało mnie zdziwienie na twarzy tej kobiety ;)
kamerki to fajna rzecz a w takich przypadkach bardzo pomocne ;)
no tak kobieta zmienną jest
pozdrawiam serdecznie tą panią :*