~FX napisał(a): Miałem nadzieję że PiS zrobi wreszcie porządek z tymi polowaniami. A tu jak widać nic się nie zmienia albo jest jeszcze gorzej. Traktują nas jak bydło które można tylko doić.
Już od bardzo dawna ludzie traktowani są jak bydło i dla tego bydła stawia się zagrody w postaci prawa i dozorców w postaci psów
PIS niczego tu nie zmieni; Robert Brzoza słusznie napisał:
Czy PiS oszalał? Chce nas zadłużyć na 40 mld dolarów!!!
Jest to kolejny artykuł, a raczej nieliczne komentarze oburzonych czytelników, które pokazują,
jak garstka ludzi ślepo broni idolów. Nie mogą pogodzić się z tym, że PiS jest lepszą
zmianą tylko i wyłącznie w kilku dziedzinach/sprawach.
Tam gdzie nie depczą interesów Amerykanów i chazarskiego Izraela, tam mogą działać.
To nie są słowa kontrowersyjne, tylko prawdziwe.
Proponuję wszystkim, którzy do tej pory ucięliby sobie rękę za PiS czy za jakąkolwiek inną
partie, aby odeszli na miesiąc - dwa od telewizora.
Być może wtedy zrozumieją obłęd kłamstw, niedomówień, nielogicznych decyzji polityków.
Nie znam polityka, wobec którego mógłbym powiedzieć: "to jest ten człowiek, popierajcie go".
Niektórzy są uczciwi, ale nie mają całej wiedzy o geopolityce czy systemie finansjery.
Przez to nieświadomie popierają oprawców Polski.
Tu mam największy dylemat, bo nie wiem czy nie chcą wiedzieć, bo musieliby podjąć radykalne decyzje,
czy faktycznie nie mają dostępu do wiedzy.
Jedno i drugie jest złe.
Wystarczy logicznie myśleć i zadawać pytania.
Odpowiedzi wcześniej czy później przyjdą, bo wiedzy jest pod dostatkiem.
I teraz, jeżeli dany polityk spędza w sejmie kilka lat i dalej nie zna prawdy, to lepiej
niech uprawia ogródek na emeryturze, bo nie potrzeba kolejnych pożytecznych idiotów
czy sprzedawczyków, których u nas pod dostatkiem.