~$ napisał(a): Nic tam ładnego nie widziałam.Mały rynek,eko i biedronka oraz metalowiec.Jedyny plus to uprzejmość w UM.
~ napisał(a):~$ napisał(a): Nic tam ładnego nie widziałam.Mały rynek,eko i biedronka oraz metalowiec.Jedyny plus to uprzejmość w UM.
Całe szczęście że nie widać z lotu ptaka tej przebrzydłej skorupy, tego dzbanka,zwanego garnkiem który kosztował prawie 200 tysięcy zł.
Blackjack napisał(a):~ napisał(a):~$ napisał(a): Nic tam ładnego nie widziałam.Mały rynek,eko i biedronka oraz metalowiec.Jedyny plus to uprzejmość w UM.
Całe szczęście że nie widać z lotu ptaka tej przebrzydłej skorupy, tego dzbanka,zwanego garnkiem który kosztował prawie 200 tysięcy zł.
No i dobrze że nie widać też twojego łba tzn skorupy. :D
~ napisał(a):Blackjack napisał(a):~ napisał(a):~$ napisał(a): Nic tam ładnego nie widziałam.Mały rynek,eko i biedronka oraz metalowiec.Jedyny plus to uprzejmość w UM.
No i dobrze że nie widać też twojego łba tzn skorupy. :D
Frajerze jesteś w mordzie taki silny to może spotkamy się koło tego dzbanka i powiesz mi to w twarz .Powiedz tylko kiedy.