~my napisał(a): Widziałem to auto już w piątek w południe . Jechali (zap...lali jak czuby) od strony Lwówka , bez tablicy z przodu , bez świateł i z totalnie rozwaloną oponą . Ryk silnika był taki , jakby mieli oberwany wydech przy samym kolektorze . Widziałem kierowcę i jego ruchy za kierownicą , musieli być dobrze "porobieni" . Na wlocie do B-c jest kamera i nikt nie zwrócił uwagi na takie auto ? Auto ryczało jak wściekłe , bez blachy , opony i dojechało sobie jak gdyby nic do ścisłego centrum . Panowie w mundurkach byli pewnie bardziej zajęci zieloną strzałką obok sądu , prawda ?
~Falcon B-c napisał(a):~my napisał(a): Widziałem to auto już w piątek w południe . Jechali (zap...lali jak czuby) od strony Lwówka , bez tablicy z przodu , bez świateł i z totalnie rozwaloną oponą . Ryk silnika był taki , jakby mieli oberwany wydech przy samym kolektorze . Widziałem kierowcę i jego ruchy za kierownicą , musieli być dobrze "porobieni" . Na wlocie do B-c jest kamera i nikt nie zwrócił uwagi na takie auto ? Auto ryczało jak wściekłe , bez blachy , opony i dojechało sobie jak gdyby nic do ścisłego centrum . Panowie w mundurkach byli pewnie bardziej zajęci zieloną strzałką obok sądu , prawda ?
Jezuu zróbcie coś z tą zieloną strzałką koło sądu, bo będzie tam wypadek.
~ napisał(a):~Falcon B-c napisał(a):~my napisał(a): Widziałem to auto już w piątek w południe . Jechali (zap...lali jak czuby) od strony Lwówka , bez tablicy z przodu , bez świateł i z totalnie rozwaloną oponą . Ryk silnika był taki , jakby mieli oberwany wydech przy samym kolektorze . Widziałem kierowcę i jego ruchy za kierownicą , musieli być dobrze "porobieni" . Na wlocie do B-c jest kamera i nikt nie zwrócił uwagi na takie auto ? Auto ryczało jak wściekłe , bez blachy , opony i dojechało sobie jak gdyby nic do ścisłego centrum . Panowie w mundurkach byli pewnie bardziej zajęci zieloną strzałką obok sądu , prawda ?
Jezuu zróbcie coś z tą zieloną strzałką koło sądu, bo będzie tam wypadek.
Tzn niby co?