kc napisał(a): Kilka nadgorliwych osób wymyśliło sobie umieszczenie takiej tablicy w Bolesławcu a dziennikarze Bolecinfo dla zabawy rozdmuchują to wydarzenie do granic absurdu. Gratuluję profesjonalizmu.
kc napisał(a): Pięć tematów na ten sam temat na portalu to zdecydowanie za mało. Proponuję jeszcze kilka :
Jaki kolor powinna mieć tablica ?
Co myślą ateiści o tym, żeby tablica była pod krzyżem ?
Czy Bolecnauci zorganizują zbiórkę pieniędzy na tablicę?
Gdyby tablica by miała być na cmentarzu, to w którym miejscu ?
Co sądzą o umieszczeniu takiej tablicy w Bolesławcu przedszkolaki ?
~aa napisał(a):kc napisał(a): Pięć tematów na ten sam temat na portalu to zdecydowanie za mało. Proponuję jeszcze kilka :
3 punkt już był :) myślę, że jednak poprzednie miejsce lepsze od krzyża :)
~aa napisał(a): 3 punkt już był :) myślę, że jednak poprzednie miejsce lepsze od krzyża :)
~ napisał(a):~aa napisał(a):kc napisał(a): Pięć tematów na ten sam temat na portalu to zdecydowanie za mało. Proponuję jeszcze kilka :
3 punkt już był :) myślę, że jednak poprzednie miejsce lepsze od krzyża :)
Kolejny pomysł na dzielenie społeczeństwa.
Moje zdanie : wszelkie pomniki, pomniczki tablice i tabliczki służą tylko lokalnym i innym politykom do promowania się przy okazjach ...
Przypominamy sobie o tych pomysłach przy rocznicach. Jedni gwiżdżą drudzy udają przeżywających a politycy mają używanie. Ostatnio mamy" wysyp" takich pomysłów.
Nie żyjących czcimy a żyjących nienawidzimy .Polskie piekiełko.
~aa napisał(a): :) może warto go uwidocznić :) powtórnie. Skoro znaleźli się sponsorzy tablicy, dla których ona jest ważnym elementem miasta to w czym problem. A osoby, które rzeczywiście chcą pomóc domom dziecka i innym instytucjom będącym w potrzebie, niech pomagają... oczywiście z własnej woli. Jest czy jej nie ma nie robi mi różnicy ... ja nie wydałabym na to pieniędzy :) a przeszkadzać mi nie będzie ;)