Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Media Expert zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Stanisław Chwojnicki nadal przewodniczącym SLD
~stały niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 17:14
Stary komuch mialem problemy z tym ze mialem ślub kościelny w 18 brygadzie

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pinochet niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 17:22
PanM napisał(a):
obcyy napisał(a):
PanM napisał(a): Szczere gratulacje Stanisławie --- nikt sam się nie wybiera . Sukcesy mają wielu ojców a porażki zostają sierotami.W takich okolicznościach nie każdy ma odwagę stanąć twarzą w twarz z rzeczywistością.
Wielu krytykantów jak pospolite szczury nawet nie potrafi się podpisać.

Nie znasz go gościu z JW jaki był to po co taki wpis. A szczury to może masz w piwnicy.

SLD to nie moja bajka nie mam politycznej barwy.Jednak to co piszę podpisuję .Wiem jak wygląda polityczna rzeczywistość.Wiem że każdy krytykujący anonim to szczur .Masz odwagę pluć to pluj w twarz .
a może jednak Twoja bajka.....
~Kazik niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 17:31
Czekam na odpowiedz PanieM ile to ludzi w ostatnich wyborach na Pana głosowało ;). I jakie osoby wchodziły w skład waszej rady miasta ;). A ile ludzi głosowało na Pana Chwojnickiego ??. Jezeli Pan nie jest w stanie taki rzeczy przedstawić, to nie ma Pan prawa nikogo obrażać i mówić że wie Pan coś o polityce.
~nadzieja niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 17:57
Wielu popiera i teraz oczekiwani jak poprowadzi dalej partie.
~Malkon. niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 18:34
Bolesławiecka lewica podobnie jak lewica w całym kraju nie ma dobrych notowań. Dzisiaj w cenie jest populizm i "tania kiełbasa wyborcza". Prawda jest też taka, że nasze elity polityczne się wypaliły. Ludzie, którzy rzeczywiście mogliby wiele zrobić tak dla kraju jak i lokalnych społeczności nie pchają się do polityki. Wolą się spełniać w innych dziedzinach życia. Dlatego też przy korytach władzy mamy często oszołomstwo z patentem na mądrość
~jola niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 18:35
Czy pan Chwojnicki w ogóle się kiedykolwiek uśmiecha?
~Rico niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 19:14
Te 100% to ile to głosów ? Bo nic mi to nie mówi. 2,3 a może 5. Ha ha.Cała lwica jak Nowacka.
~Rico niezalogowany
23 kwietnia 2016r. o 19:17
PanM napisał(a): Szczere gratulacje Stanisławie --- nikt sam się nie wybiera . Sukcesy mają wielu ojców a porażki zostają sierotami.W takich okolicznościach nie każdy ma odwagę stanąć twarzą w twarz z rzeczywistością.
Wielu krytykantów jak pospolite szczury nawet nie potrafi się podpisać.[/c
Przestań człowieku przy każdej okazji powtarzać wyswiechtane myślę ,że Twoje myśli.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza