Kiedyś byłem w PZPR, a dzisiaj sam się dziwię tym starym komuchom, jak tak uparcie można trwać w czymś takim jak SLD.
Same stare grzyby, starsi ode mnie o 20-30 lat i oni jeszcze wpieprzają się do polityki i przy korycie trwają nadal.
Do lamusa z tymi mumiami, z Millerem i jemu podobnymi, oczywiście nie będę wymieniał tu miejscowych ćwoków, którzy młodych zawsze potrzebowali tylko przed wyborami i to gdzieś na szarym końcu listy.
Jak On jest stary to zobacz ile ma twój proboszcz a na większym dziś stanowisku. Kasę ma dużo lepszą. Bylem w woju za Chwojnickiego i myślę ze to chłop z jajami. Trzymał dyscyplinę a teraz i jednostka byla ddużo większa. Teraz jedz i wolaj: Gdzie Żołnierze! !!!! Teraz widzi ich tylko kurier z pizzerii :)))
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.