Niedawno była zbiórka (w której uczestniczyłem) " Dołóż się do nagrody i pomóż złapać sadystę!". Tamte pieniądze nie zostały wykorzystane, proponuję, aby organizator zbiórki przelał je na ten cel.
Jako organizator zbiórki na" nagrodę dla osoby za wskazanie sprawcy", która nie została wykorzystana na ten cel, przelewam całą kwotę uzbieraną na pomoc dla tego kociaka niech żyje jak najdłużej !!!
Behemoth skończył osiem lat,a znalazłam go jako 5o miesięcznego kociaka,wszystko się zgadza.:)
Wypadek miał 1go listopada,ubiegłego roku...Nie wrócił do domu,znalazłam go następnego dnia późnym popołudniem w bardzo ciężkim stanie.
Teraz walczymy razem.
Pozdrawiam.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.