emem napisał(a): Masi, to ze mam inne zdanie niz Redakcja w jakiejs kwestii to nie znaczy, ze Redakcja ma czegos nie publikowac. Wlasne zdanie wyrazam w komentarzach.
Uwazam list za bezsensowny - prezydent miasta nic do tego nie ma. Ale uwazam tez, ze dobrze , ze BNowak dziala dalej i robi show nawet jesli to nie jest w Bc.
masi napisał(a):emem napisał(a):
Sam list nie ma sensu.
Skoro uważasz, że nie ma sensu to po co wrzucasz gniota i szukasz taniej sensacji i pożywki?
Napisz coś kiedyś z sensem :)
jegomosc napisał(a):masi napisał(a):emem napisał(a):
Sam list nie ma sensu.
Skoro uważasz, że nie ma sensu to po co wrzucasz gniota i szukasz taniej sensacji i pożywki?
Napisz coś kiedyś z sensem :)
Masi przepraszam, następnym razem 5 razy podkreślimy, że List Otwarty nie jest dziełem redakcji, a stanowiskiem jego autorów. Tym razem autorem są organizatorzy imprezy, w której weźmie udział twórca Gliniady. To właśnie oni przesłali do nas list wraz z prośbą o jego opublikowanie. Zachęcamy do kontaktu z organizatorami każdego, kto ma dodatkowe pytania:
http://www.festiwalbieli.pl/
Zasadniczo jeśli ktoś prosi nas o opublikowanie listu otwartego to publikujemy bo, zaznaczając kto jest autorem (zachęcam do sprawdzania podpisu pod listem).
jegomosc napisał(a):
Masi przepraszam, następnym razem 5 razy podkreślimy, że List Otwarty nie jest dziełem redakcji, a stanowiskiem jego autorów.
Zastosowana autokorekta