~Mr. F. napisał(a): Jest w tym duzo racji - RODow szkoda tylko podstarzalym emerytom, ktorym nie bedzie sie chcialo jezdzic na dzialke kilka kilometrow za miasto "bo zawsze mieli dzialke tu lub tam", a dostai ja czesto 30 lat temu w dzierzawe i uwazaja, ze to ich wlasnosc.
Calkowicie normlane jest rozwijanie sie miasta i calkowicie zrozumiale jest to, ze ogrodki dzialkowe ida na pierwszy ogien - w obecnych czasach sa usytuowane wlasnie wmiejscach, gdzie miasto rozwijac sie powinno.
Czy ktos np pamieta jezcze, ze na Paistow gdzie stoi obecnie bydynek TBS byly tez ogrodki? Byly i juz ich nie ma.
Auto zadaje bardzo duzo roznych pytan - ja mam jedno. Ile ma lat? Bo dziwnie pasuje profilem wlasnie do podstarzalego emeryta ;)
~- napisał(a): Już o tym pisałam. Nasze dzieci dzięki tej drodze ( tj. Chodniku i oświetleniu) będą mogły bezpiecznie dojść do szkoły na JP II. Dzisiaj strach je puszczać jesienią i zimą. Każdy nornalny rodzic to zrozumie, że ta droga jest bardzo potrzebna.
~Mieszkaniec Jagielonow napisał(a): Mieszkam na Jagiellonów, i zanim jeszcze usłyszałem o tej drodze, myślałem że byłoby super gdyby nie trzeba było jeździć na około, ulica Piastow, gdzie zawsze stoi pełno zaparkowanych aut dzialkowcow. Będę mocno lobbowal powstanie drogi.
~kto to jest Sitek ? napisał(a): ludzi wydali swoje pieniądze na budowe domów i chcą mieć drogę do własnych domów więc o co chodzi niejakiemu panu Sitek ?
Chyba że pan sitek mieszka gdzieś na pustyni gdzie nie ma dróg dojazdowych i musi korzystać z WIELBŁĄBA
~Mieszkaniec Jagielonow napisał(a): Mieszkam na Jagiellonów, i zanim jeszcze usłyszałem o tej drodze, myślałem że byłoby super gdyby nie trzeba było jeździć na około, ulica Piastow, gdzie zawsze stoi pełno zaparkowanych aut dzialkowcow. Będę mocno lobbowal powstanie drogi.