Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niebezpieczny eksperyment w centrum miasta
~obserwator niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 12:20
Panie Kazimierzu wywalił pan artykół SUPER widac ze bezpieczenstwo nas mieszkanców nie jest panu obojetne.To jest skandal zeby tak narazic ludzi na pewną smierc.Tu wisiała niewyobrazalna tragedia.Powinne poleciec głowy za zaniedbania.Pan ,,konstruktor,,powinien oddac cała kwote za swó BUBEL. To jest kara za chytrosc,niepokore ,a ,,ci,,co mu zaufali mysle ze wiecej błedu nie popełnia.Zamiast ,,najwiekszego,, dzbana macie najwiekszy SKANDAL juz za granica o tym mówią co Polak..potrafi,,-wstyd przyznac sie ze jestem z Bolesławca
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~pinochet niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 12:22
~ikt napisał(a): wszyscy tacy mądrzy w internetach...
ciekawe, czy wy byście się tego podjęli? w każdym przedsięwzięciu jest ryzyko, że się nie uda. i właśnie tu się nie udało.
polaczki - cebulaczki zawsze znajdą pretekst do hejtu. w dodatku anonimowego.

artykuł to dziennikarskie dno, wielkie gratulacje dla redakcji.
nie podjęlibyśmy się,bo nie jesteśmy dziwny czlowiek mi, by stwarzać takie zagrożenie w środku miasta.

Zastosowana autokorekta

~ji niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 12:24
....Angela Merkel powiedziała kiedyś że Polska jako obszar nie jest problemem, problemem jest zbyt duża ilość Polaków, trzeba ich spalić w dzbanku jak Gargamel Smerfy :D :D :D
12861
#EN57 nieaktywny
21 sierpnia 2016r. o 12:27
Artykuł to dno totalne - pożar wewnątrz pieca hahah co za tuman to pisał... odkrycie rangi wody w rzece.

Nie ma dzbana teraz - może w przyszłości będzie większy!
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 12:47
No, jestem pod wrażeniem. Brawo, brawo !!!
Super naciągana fabuła.
Idąc tym tropem . Czy,, Papa Glinolud,, jadąc przez rynek nie stwarzał niebezpieczeństwa !?
Jak dla mnie to cała akcja ma tytuł ,, Jak dokopać prezydentowi,,

Brawo, brawo.....

~gosc niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 13:00
BRAWO DLA DZIENNIKARZA PRAWDY NIE DA SIE UKRYC TO SIE NAZYWA PROFESJONALNE DZIENNIKARSTWO- CO WSTYD WAM ZE JEST TAKA AFERA? BEZPIECZENSTWO LUDZI ZOSTAŁO EWIDENTNIE ZAGROZONE.ZYCIE LUDZKIE NIE MOZNA PRZELICZAC NA PIENIADZE ----bede obserwowac TEN temat
12861
#EN57 nieaktywny
21 sierpnia 2016r. o 13:06
Będę obserwować temat-gościu - powiało grozą...
Z domu nie wychodź jak jesteś tak ciągle zagrożony!
~ja niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 13:07
Tak teraz gdy konstrukcja nie wyszła to jezdzicie po mateuszu a jak konstrukcja by wypalila to byście ws,tacy pisali jaki to on za krec isty jest ludzie jesteście dwulicowi bo zamiast wspierać Mateusza to wy po nim jezdzicie takim jak wy nie powinno się ufać ani zwracać na was uwagi bo tylko szukacie jakiegoś tematu tabu.

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.