Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niebezpieczny eksperyment w centrum miasta
~halina niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 14:52
emem napisał(a): Uczestniku, mozesz obrazac ludzi, moga Ci sie tez podobac dziela artysty badz mozesz je krytykowac. Ale faktom nie zaprzeczysz. A fakt jest taki, ze teren nie byl dobrze zabezpieczony.

A może zastanowicie się następnym razem co piszecie????
Nie tylko jedna osoba wam to pisze, że to pierdoły są i szukanie na siłę sensacji .
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
1
emem
21 sierpnia 2016r. o 14:58
~halina napisał(a): że to pierdoły są

Halino, moim zdaniem bezpieczenstwo mieszkancow i przyjezdnych gosci to nie sa pierdoły.

Zmoderowano 21.08.2016 godz.14:59 - powód: (moderator)

Bolec.Info - portal i gazeta nr 1 w powiecie bolesławieckim
~bolek niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 14:58
70 tyś. na rozbity dzbanek było ale 40 tyś. na gliniade to już nie.
~mieszkaniec B-ca niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 15:07
Organizatorzy BRUDZENIA DYMEM świeżo odrestaurowanych kamienic w końcu zrozumieją że, eksperymenty takie przeprowadza się po za miastem a nie w centrum. :D
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 15:35
~ napisał(a): No, jestem pod wrażeniem. Brawo, brawo !!!
Super naciągana fabuła.
Idąc tym tropem . Czy,, Papa Glinolud,, jadąc przez rynek nie stwarzał niebezpieczeństwa !?
Jak dla mnie to cała akcja ma tytuł ,, Jak dokopać prezydentowi,,

Brawo, brawo.....

Po pierwsze:
Skoro już ktoś poruszył ten temat to też wydaje mi sie że glinolud powinien mieć zgodę na organizację swojej imprezy masowej ( bo kilkanaście - dziesiąt osób tam było ). A co gdyby ten jego rowerek sie rozpadł i runął w przechodniów ( miał homologację , jakiś atest?) , albo gdyby malutkie dziecko wbiegło pod ten "rowerek".

Po drugie :
Do obrońców artysty : Dajcie mi 70 000 zł a też co roku będę próbował wypalić największą skorupę w Polsce . Powiem więcej za tą kasę sprowadzę fachowców z chin i zrobią wam ten garnuszek za pierwszym razem za połowę tej sumy( w końcy mają wprawę , zrobili z gliny całą armię , więc taki garczek , to dla nich "prztyk").
Po trzecie:
Dziwi mnie fakt, że "bystrzy dziennikarze" tej strony , którzy cała zimę toczyli walkę z mieszkańcami palącymi w piecach , nie zwrócili uwagi na ogromny piec , który kłębami czarnego dymu zanieczyszcza centrum miasta. Cóż , pewnie znów biegali z językami na brodzie , przepychając się między ludźmi , by wyrobić normę rozdawania swojego brukowca za cały rok ( Lądował on zresztą na rynkowym bruku , ciekawe kto go posprząta? Może właściciele , w końcu jest podpisany).
6807
#cemoi07 nieaktywny
21 sierpnia 2016r. o 15:40
Prokuratura powinna z urzędu potraktować ten artykuł jako doniesienie i wszcząć postępowanie w kierunku stworzenia zagrożenia dla zdrowia i życia... i ewentualnego nie dopełnienia formalnych wymogów dla tego rodzaju przedsięwzięć - np. złamania przepisów prawa budowlanego itd

Jeżeli nie ten artykuł pana Marczewskiego, to mój anonimowy wpis, Szanowna Prokuraturo Rejonowa, proszę traktować jako doniesieni!
~ niezalogowany
21 sierpnia 2016r. o 16:37
Zapomniał Pan dodać Panie Semuła, że całe zajście miało miejsce w bezpośrednim sąsiedztwie Kościoła. Śledztwo powinno też zbadać ewentualną odpowiedzialność władz duchowych.
2900
#falco nieaktywny
21 sierpnia 2016r. o 16:50
Kościół jest tu stroną zainteresowaną ,więc będzie milczał w tej sprawie
;)
to jest po prostu ''testowanie miejsca '' czy się nadaje ... :D

"bierz życie z każdym oddechem..."
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.