Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Metrohouse zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Fanki fitnessu zapłacą za problemy finansowe Term?
~Upss niezalogowany
5 września 2016r. o 18:12
Niech prezes z ratusza powie ile za dużo kasy zostało wydanej na remont bo umowa była źle zrobiona! A teraz trzeba odrobić straty.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Radni. niezalogowany
5 września 2016r. o 19:00
Wy fitneski zacznijcie mniej ,,żreć''.I wtedy ,dieta + gimnastyka dadzą efekty.Tomczyk nie ma tu nic do rzeczy.Da więcej niż wy,będzie ćwiczył tam gdzie Wy.Spalać tłuszcz możenie przecie nawet na korytarzu.
My w Ratuszu popieramy zdrowy tryb życia,cały kolektyw dba o swój wygląd.Robi to za swoje pieniądze.
~MORS niezalogowany
5 września 2016r. o 19:37
Dziewczyny trzymam za Was kciuki - Ja nie jestem fitneska, bardzo lubię spędzać czas w wodzie. Bardzo mi się nie podoba, że na stronie Term brak jest informacji w jakich godzinach obywają się lekcje pływania dla dzieci, wtedy brak jest możliwości swobodnego pływania, natomiast godzina wejścia w tym czasie kosztuje dokładnie tyle samo. Uważam, że to jest nieuczciwe....
Nie dbajcie tylko o seniorów albo dzieci, zadbajcie też o komfort wypoczynku ludzi czynnych zawodowo.... wystarczy, że przynajmniej umieśćcie rzetelną informację na Waszej stronie .
~ niezalogowany
5 września 2016r. o 19:44
~Luk napisał(a): ...Trochę to był dziwny pomysł brać pana od ping-ponga na managera takiego przedsięwzięcia... Aż dziw bierze jak włodarze go chwalą...

Ba, chwalą, nagradzają - tylko za co?
~* niezalogowany
5 września 2016r. o 20:34
Uuu Jola już po Tobie postawiłaś się kierownikowi i masz wylot.Szkoda mi Ciebie ja też to przechodziłam. No ale jak Ratusz i dyrekcja tego nie widzi...
~Ewa niezalogowany
5 września 2016r. o 20:54
Jola nic nie zdziałasz. Głową muru nierozbijesz...
~? niezalogowany
5 września 2016r. o 22:56
Zaproponowana sala podobno mieści ok.30procent mniej kobiet niż ta dotychczasowa,a u Jolki nigdy chętnych kobitek nie brakuje. Szkoda. Bo to fajna salka była... I zajęcia też świetne!
~Axan niezalogowany
5 września 2016r. o 23:23
~mdm napisał(a): Wszelkie decyzje podejmuje prezes w ratuszu. A prezes nie lubi jak mu się mówi co i jak ma robić, bo prezes po to jest prezesem, żeby wiedział lepiej;(

Ciekaw jestem czy przetrwa najbliższe wybory jak mu się wszystko sypie jak tylko jego radni wezmę coś do ręki np.termy,cmentarz ( "jak mi prezio da władzę to ja już wam pokażę bo rządzi to ja potrafie a ludzi to se znajdę i swym doświadczeniem sprowadzę ich do swojego poziomu dziwny czlowiek ".)

Zastosowana autokorekta

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza