~ napisał(a): Ciekawe czy ktoś zwrócił uwagę ,że w spółkach miejskich i powiatowych w radach nadzorczych znajduja się akurat nazwiska zbieżne z działaczami róznych kokieteryjek...i nie tylko zwiazane z PO ale i chocby z dawnymi działaczami tzw.Solidarności...Za moich "młodych" czasów mówiono,że nic się nie poradzi bo to akurat ludzie wykształceni albo zasłużeni... :)...Nikt nie chce w B-cu zmian bo każda z nich może doprowadzic do utraty przywilejów.
~petent napisał(a): Jestem petentem Starostwa Powiatowego w Bolesławcu i zdarza mi się często załatwiać tam sprawy ,osobiście jestem bardzo zadowolony z obsługi w Wydziale Komunikacji ,czy Geodezji ,bardzo mili pracownicy i starają się zawsze podpowiedzieć jakieś moje niedociągnięcia.Wreszcie pracują w normalnych warunkach ,tylko nie wiem czy mają odpowiednie zarobki .
~ napisał(a):No i mamy tu ewidentny przykład.Udez w stol a nożyce się odezwa.~petent napisał(a): Jestem petentem Starostwa Powiatowego w Bolesławcu i zdarza mi się często załatwiać tam sprawy ,osobiście jestem bardzo zadowolony z obsługi w Wydziale Komunikacji ,czy Geodezji ,bardzo mili pracownicy i starają się zawsze podpowiedzieć jakieś moje niedociągnięcia.Wreszcie pracują w normalnych warunkach ,tylko nie wiem czy mają odpowiednie zarobki .
W/w komentarz napisał pracownik starostwa?
~ napisał(a):~Judge napisał(a): I dlatego skumali się z PO? Litości! Proszę napisać jakie, lepsze stołki im obiecano :)
Jeden dostanie taboret ,drugi fotel bujany,trzeci jest wędkarzem więc dostanie składane krzesełko wędkarskie.