~petent napisał(a): Jestem petentem Starostwa Powiatowego w Bolesławcu i zdarza mi się często załatwiać tam sprawy ,osobiście jestem bardzo zadowolony z obsługi w Wydziale Komunikacji ,czy Geodezji ,bardzo mili pracownicy i starają się zawsze podpowiedzieć jakieś moje niedociągnięcia.Wreszcie pracują w normalnych warunkach ,tylko nie wiem czy mają odpowiednie zarobki .
~ napisał(a):~petent napisał(a): Jestem petentem Starostwa Powiatowego w Bolesławcu i zdarza mi się często załatwiać tam sprawy ,osobiście jestem bardzo zadowolony z obsługi w Wydziale Komunikacji ,czy Geodezji ,bardzo mili pracownicy i starają się zawsze podpowiedzieć jakieś moje niedociągnięcia.Wreszcie pracują w normalnych warunkach ,tylko nie wiem czy mają odpowiednie zarobki .
Łubudubu ,łubudubu, niech nam żyje prezes naszego klubu!
~ napisał(a): Jutro Sesja Rady Powiatu i wszystko sie wyjaśni :)
~rolnik napisał(a): Czy któryś z radnych z PSL chociaż raz w życiu orał w polu :>Orali na Mistrzostwach Swiata w Orce,ktore były kiedyś organizowane w Ocicach.Nawet dobrze sobie radza w tej dyscyplinie.Kon,plug i WIO!!!
~Konrad36 napisał(a):W tej partii,kazdy orze jak może!~rolnik napisał(a): Czy któryś z radnych z PSL chociaż raz w życiu orał w polu :>Orali na Mistrzostwach Swiata w Orce,ktore były kiedyś organizowane w Ocicach.Nawet dobrze sobie radza w tej dyscyplinie.Kon,plug i WIO!!!