~ napisał(a):
Stawiam na Komisarza którego desygnuje Wojewoda,czy uważasz że facet który rozpie.....ł klub radnych, został z dwiema radnymi nie będąc sam radnym uzurpuje sobie fotel Wice Starosty,prawdę mówiąc jemu się nie dziwię ,bardziej dziwi mnie to że Roman i Cołokidzi takie układy akceptują tylko żeby samemu dorwać się do koryta.
~Zico napisał(a):~ napisał(a):
Stawiam na Komisarza którego desygnuje Wojewoda,czy uważasz że facet który rozpie.....ł klub radnych, został z dwiema radnymi nie będąc sam radnym uzurpuje sobie fotel Wice Starosty,prawdę mówiąc jemu się nie dziwię ,bardziej dziwi mnie to że Roman i Cołokidzi takie układy akceptują tylko żeby samemu dorwać się do koryta.
Komisarza z PO? Dobre.
Już wiem o jakiego Jana chodzi :D
Nie napiszę co o tym myślę. :D :D
Udanych zmian.
~Michal M. napisał(a): Oprocz Wojewody to sa tam na pewno ini ludzie trzeźwo myslacy.Starosta może być osoba,ktora Wszystkich nas zaskoczy,ale to nie będzie Pan Jan Russ.Ten Pan nigdy nie był samodzielnym pracownikiem,zawsze musial być prowadzony,przez jakiegoś Dyrektora.I jego wiedza na temat Organizacji i Zarzadzania jest taka jak Pana Mariana na temat baletu .Nie robcie apetytu Panu Janowi,bo jak by mu zaproponowali ,to on tej funkcji nie przyjmie.Brak podstawowej wiedzy i doświadczenia.O czym wszyscy wiedza i on sam tego nie ukrywa.A na dodatek jak twierdzi jeden bardzo glosny Powiatowy Radny.Pan Jan jest na liscie Misiewiczow!Pan Prezes liste nosi w kieszeni i tylko dopisuje.
~Michal M. napisał(a): Oprocz Wojewody to sa tam na pewno ini ludzie trzeźwo myslacy.Starosta może być osoba,ktora Wszystkich nas zaskoczy,ale to nie będzie Pan Jan Russ.Ten Pan nigdy nie był samodzielnym pracownikiem,zawsze musial być prowadzony,przez jakiegoś Dyrektora.I jego wiedza na temat Organizacji i Zarzadzania jest taka jak Pana Mariana na temat baletu .Nie robcie apetytu Panu Janowi,bo jak by mu zaproponowali ,to on tej funkcji nie przyjmie.Brak podstawowej wiedzy i doświadczenia.O czym wszyscy wiedza i on sam tego nie ukrywa.
~Wladek z Ocic! napisał(a): Starosta ,ani Vicestarosta nie musi być Radny.O czym Pan Maian w tym Towarzystwie doskonale wiedział.Pan Marian by się utrzymal,gdyby Starosta nie zachorowal.To ten Kabaret by dalej trwal.Tak przynajmniej twierdzi Tadek,ktory już dzisiaj nie daje zadnego poparcia Panu Haniszewskiemu,bo go zrobil w Konia.Nie dziwie się Tadkowi,bo jest na swieczniku i musi lagodnie z PiS-em postepowac ,bo PSL ma 1.5%poparcia.I może z mapy Politycznej całkowicie zniknąć.A Tadek sobie na to nie pozwoli,bo to doświadczony polityk,a ciagnie się za nim cala jego Rodzina.To dla kogo ma się poswiecic i odac Fanty.Napewno nie dla Pana Mariana!!