~~do roboty napisał(a): ~~tylda napisał(a): ~~Do roboty napisał(a): A ja nie popieram. Nauczyciele mają życie jak w Madrycie 13 pensja, wolne wakacje, wolne ferie, roczny urlop płatny zdrowotny, wolne soboty i niedziele, wcześniejsza emerytura a i zawsze mogą dorobić na korkach i jeszcze źle. Jak nie pasuje mogą poszukać innej pracy. Ale gdzie oni będą mieli lepiej??????????????????? Panie Premierze jak żyć.
W drugą stronę też to działa - zapraszam do szkoły :-) Zawsze można samemu nieść kaganek oświaty :-) Jak Ci źle w Twojej pracy, bo narzekasz na innych, że mają lepiej, to ją po prostu zmień :-)
Mi nie jest źle. W którym miejscu jest to napisane? Ja tam lubię swoją prace a to że wy macie lepiej też mi nie przeszkadza przecież w końcu kończyliście studia to teraz sobie miejcie te swoje przywileje ale przynajmniej nie narzekajcie. Trochę przyzwoitości. Policjanci i górnicy też mają przywileje i też płaczą że im tak ciężko. To tylko chciałem powiedzieć.
Wiem, że nie narzekasz na swoją pracę, ale narzekasz na nauczycieli i ich luksusy... To chciałam powiedzieć... Zauważ, że ja pracuję do 67 roku, a policjant i górnik już nie... Nie chcę Karty, chcę też mieć 40 godzin - płatnych. Ustalonych. I nic do domu nie nosić...