Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA BAU zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
"Konwój Wstydu" w Bolesławcu
~~Jasnoturkusowa Malina niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 0:43
~~Błękitnoszara Margerytka napisał(a): Celem uzupełnienia dodam tylko, że PUS nie mógł zaraz po objęciu rządu wprowadzuc wszędzie porządek, stąd też fakt istnienia procederu na początku okresu objęcia władzy.
PO nie zrobiło z tym porządku, bo nie chciało. Nie leżało to w ich interesie.

Wstyd mi, że kiedyś głosowałem na PO.

No, nie dziwię się, że wstyd synu marnotrawny.

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~Pomarańczowoczerwony Pigwowiec niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 6:25
Wstyd to głosować na pis i jeszcze sobie wmawiać ze jak wcześniej kradli to teraz tym bardziej mogą!
~~Bladofioletowa Lnica niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 6:32
skorn napisał(a): Antypis - to wszystko czym jest PO. Strata czasu.

Piękny dzień nastał na Bolcu .Jak ja lubię ten kwik PISowskiej trzody .Nagrody nam się należały jak psu buda .

,,Oni ,ta platforma to dopiero kradli, z nikim się nie dzielili i ośmiorniczki żarli .''

Jeszcze trochę i zagonimy was z powrotem do chlewa.Tam wasze miejsce.
~~Pomarańczowobrązowy Bieluń niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 6:35
niedoczekanie twoje świnko
~~Szarawobiały Goździk niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 6:50
~~Błękitnoszara Margerytka napisał(a): Celem uzupełnienia dodam tylko, że PUS nie mógł zaraz po objęciu rządu wprowadzuc wszędzie porządek, stąd też fakt istnienia procederu na początku okresu objęcia władzy.
PO nie zrobiło z tym porządku, bo nie chciało. Nie leżało to w ich interesie.

Wstyd mi, że kiedyś głosowałem na PO.

Kłamiesz s k o r n .Zawsze głosowałeś na PUS . Wyborcy tej sitwy nie potrafią napisać z sensem i bez byków jednego zdania . Do szkoły prymitywie a nie wymądrzać się na forum .
~~Bławatny Pieris niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 7:44
~Błękitnawy Grujecznik napisał(a): Nagrody oddali, kasa na konwój z naszych podatków wydana. Trza jeździć, choćby bez celu i sensu. Hipokryzja po aferach z czasów PO sięga zenitu. Warto zapamiętać kto tam z Bc się kręcił. Wstyd i wiochę to wy robicie.
A gdzie koalicjant PO z ratusza? Nie wspiera? :D

A gdzie oddali - ja słyszałam że przekazują Caritasovi czyli moje podatki bez mojej zgody dalej płyną szerokim strumieniem w objęcia kościołą. A teraz tak: pani anders odda za przeloty do synusia w stanach, pani broszka odda za wykorzystywanie wojskowych samolotów do celów prywatnych - ja z pracy wracam własnym transportem, pan kaczyński odda za utrzymywanie ochrony - to tez moje podatki. Za to zabrakło podatków na leczenie dzieci po przeszczepach, zabrakło pieniędzy na leki dla wcześniaków. Ogarnij się albo zastanów czy za 3 zł warto pchać ten kraj w to pisowskie szambo
~~Pąsowa Jeżówka niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 7:58
nowobogackim chyba to narzucono pod groźbą utracenia miejsca przy korycie... :D:D:D:D:D (wstyd to stać przy passertatti z bilbordem i udawać ,że jest się lepszym)
~~Płowa Bakopa niezalogowany
6 kwietnia 2018r. o 8:07
tam czasami nie ma zakazu zatrzymywania się , gdzie jest policja
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!