~Purpurowy Dziurawiec napisał(a): Ktos wie czy w gm Boleslawiec wygral Janiec czy Kaminska na radnego?
~~Seledynowy Rozmaryn napisał(a): Jeśli potwierdzą się wieści, że obecny Burmistrz wygrał 30-40 głosami, ale Radę zdobyli ludzie z komitetu Pani Joanny, to Pan RR utraci władzę w ciągu roku. Albo sam zrezygnuje, albo społeczność odwoła go w drodze referendum. Nie można dobrze zarządzać Gminą, nie mając poparcia samorządu. Ewentualne zwycięstwo Pana RR będzie klasycznym z tych pyrrusowych.Snisz dziewczyno czy co ?
~Szarobiały Chmiel napisał(a): Ostatecznych wyników jeszcze nie ma. Na pewno zostaną podane także spokojnie. Jeżeli faktycznie okaże się, że Relich wygrał niewielką przewagą głosów to i tak uważam to za sukces Pani Świder. Według mnie zdobyła duże poparcie między innymi wśród młodych ludzi. A to młodym najbardziej zależy na tym, żeby Nowogrodziec się rozwijał. Za 5 lat zaglosujemy ponownie i nikt z ambony nas nie przekona. Pani Joanno wyrazy uznania!Ktoś sie rodzi -powiedzmy 50 lat temu .Przez tem czas uchodzi za uczciwego miłego czlowieka. I nagle wybory ,startuje.Wyłażą z niego najgorsze instynkty, chamstwo , arogancja , kłamie,przeinacza , manipuluje.Pytanie? Czy jest to zaplanowana strategia ? Czy nagle ujawił się prawdziwy charakter czlowieka, Nie wiem co gorsze.
~~Ognistoczerwona Jasnota napisał(a):~~Rudozłota Serduszka napisał(a): Bardzo się dziwiłem, że w gminie Warta B. jest ktoś kto chciał wygrać z M. Haniszewskim... Z czym do ludzi? - Ja na miejscu tego kandydata bym się wstydził.... Gratulacje dla nowego "starego" Wójta. Dużo zdrowia i powodzenia. Ma Pan nasze duuuużżżeeeee poparcie.
Wstydź się, to Ty, że jesteś tak zabetonowany!!! Chwała dla młodego, który pokazał jaki "system-układ" dalej drenuje Polskę. Patrz globalnie, ale czego wymagać od człowieka (poszanuj to miano), którego stać na tak płytki wpis.