Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Manilift zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Niesolidarna "Solidarność" odsłoniła pomnik
~~Wiem to powiem niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 21:18
~~Różowoczerwony Agrest napisał(a): [
czy ty rozumiesz że tam nigdy nie było rozmowy o fakturach do czasu kiedy nie wkręcił mnie w robotę tej zapyziałej kuchni?
wtedy po raz pierwszy pojawiła się tym rozmowa...i fakturę dostał ...bo jak to ktoś napisał potrzebował jej do ''wliczenia w koszty''
ale teraz po tylu latach wiesz ,może zrozumiesz że mając do czynienia z takimi krętaczami warto mieć ''ipn-ek''
na takich ''pracodawców'' i na takich Zbyniów ''dokumentalistów'' ...
ja ściemniam?...ja do tego wracam ?
ja już to dawno ''olałem''...;D
ja nigdzie nie ''latałem'' ...ja tylko odniosłem się do wpisu tego ''głomba'' powyżej... o ''kupowaniu faktury''...;D

No Jasiek , wiemy że nie było faktury bo inwestor jej nie potrzebował Zrobiłeś zapłacił przelewem .
Ale powiedz mi Jasiek czy ty u każdego inwestora prowadziłeś IPN ek , szpiegowałeś , opisywałeś publicznie co kto w domu ma ?
Ja już wiem kiedy to dokładnie było. Ile poszło na konto twojej żony. I kto płacił. Po co kłamiesz . Pewnie masz teraz nos jak Pinokio.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Różowoczerwony Agrest niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 21:18
~~Umorusany ten napisał(a): Ale jaja . Jasiek aby się wybielić stworzył generalnego wykonawcę i mianował siebie podwykonawcą. Tylko inwestor o niczym nie wie.

on dużo rzeczy nie wie...jeszcze mniej chce pamiętać...;D
np.
tak dla przypomnienia jak go widział ten i chociażby ''alter'' którego też mogę tu zacytować...

#Pannazdzieckiem nieaktywny
17 września 2013r. o 11:00
Przemyslaw napisał(a): ...Troszkę refleksji nie zaszkodzi .

Dokładnie :) Czy jesteś pewien Przemku, że system polityczny jest w stanie zagwarantować każdemu szczęście ? . Zmiana może nastąpić dopiero wtedy , gdy przestaniecie wybierać pomiędzy opcjami politycznymi. Papuga cały czas Ci to mówi , a Ty wciąż nic nie rozumiesz. Odrobinę refleksji , proszę Cię :)
Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.

;D
~~Połamane płyty niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 21:23
Jasiu gdybyś ty złapał na takim kłamstwie Lucjana , nie dał byś mu spokoju kilka lat. Ale muszę przyznać że fantazję i nadmuchane ego to ty masz . Jest powiedzonko wyzej ...... nisz doope masz.

Zastosowana autokorekta

~~Ciemnobłękitna Kuningamia niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 21:26
ten dalej swoje...
więc może tak...właściciel mieszkania zleca coś komuś ''X'' ale ten ma jeszcze inną robotę więc bierze sobie kolegę ''Y''by ten za niego to zrobił no i ten robi...

On nic nie może sobie wziąć , tylko może zawrzeć zlecenie /umowę wiążącą , ….
Ty wystawiasz mu fakturę za wykonaną pracę z podatkiem , który odprowadzasz do skarbówki , on wystawia fakturę zleceniodawcy z podatkiem , który również odprowadza do skarbówki , więc co ty za głupoty wypisujesz że musiałeś mu podatek zapłacić

w jakim ty świecie żyjesz
idź do skarbówki i przedstaw przebieg tego incydentu…

kto wystawia ewentualna fakturę? ...ten który dał ta robotę czyli ''X'' pomimo że mgło go tam nie być nawet godziny...
aby wszyscy byli zadowoleni '' Y'' wyraża zgodę na to by pokryć wydatek z racji podatku jaki '' X '' musiał odprowadzić od faktury...
to tak w wielkim skrócie...
dotarło?
jeśli nie to ruszaj do przepisów bo ja tu nie zamierzam pisać ci elaboratów ani jakichś wyjaśnień...kumasz?
6 grudnia 2024r. o 21:33
~~Wiem to powiem napisał(a):
Ktoś napisał:
Ale powiedz mi Jasiek czy ty u każdego inwestora prowadziłeś IPN ek , szpiegowałeś , opisywałeś publicznie co kto w domu ma ?
Ja już wiem kiedy to dokładnie było. Ile poszło na konto twojej żony. I kto płacił. Po co kłamiesz . Pewnie masz teraz nos jak Pinokio.

no to jak wiesz to pisz...zobaczymy co tym razem z tego wyjdzie...;D

co ty za pierdy tu piszesz?
o tym na jakichś inwestorów...
z nikim nie nie miałem takich hec jak z tym ...''inwestorem''...
początki mojego ''ipeenku'' sięgają chyba 2013 roku a powstanie tego sięgają ''świętej wojny'' jaką tu toczyliśmy z ''alterem'' :D
bo straszył mnie jakimś co się stanie po jakimś ''przekraczaniu granicy''
''alter'' zniknął to i zniknęły jego ''akta''...;D ;D
później dołączył do tego ten szmaciarz ... część jego ''akt'' nadal mam by pokazywać Lucusio-Jurusiom jakiego szmaciarza bronią i jak przesiąknięci są sami jego ''naukami''...;D
no a później pokazał się sam Lucuś...
o tak...jego ''akta'' są i będą jeszcze długo w mojej ''szafie'':D

a teraz poczekam ...
''już wiem kiedy to dokładnie było. Ile poszło na konto twojej żony.''
~~Podwykonawca niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 21:33
Oj chyba się zastanowię ..?
przęstepstwo skarbowe nigdy nie zostaje przedawnione , i poddasze pójdzie pod młotek …
6 grudnia 2024r. o 21:40
~~Ciemnobłękitna Kuningamia napisał(a):

On nic nie może sobie wziąć , tylko może zawrzeć zlecenie /umowę wiążącą , ….
Ty wystawiasz mu fakturę za wykonaną pracę z podatkiem , który odprowadzasz do skarbówki , on wystawia fakturę zleceniodawcy z podatkiem , który również odprowadza do skarbówki , więc co ty za głupoty wypisujesz że musiałeś mu podatek zapłacić

bzdura...
jasne że nikt nie może wziąść...
ale może zawrzeć umowę nawet ustną że wykona tą robótkę za ustaloną cenę i pokryje wysokość podatku jaki ktoś kto mu zleci tą robótkę z racji wystawionej faktury będzie musiał odpowiedni odprowadzić...
a teraz miel dalej ten temat...
aż dziwne że nie założysz o tym nowego tematu...;D
~~Umorusany czajnik niezalogowany
6 grudnia 2024r. o 21:42
Jak to było z tym czajnikiem. Bo na stronie em jest fotka do dzisiaj ?
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Metrohouse zaprasza
REKLAMA Metrohouse zaprasza