Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Bricomarche zaprasza
REKLAMA SINMAG zaprasza
BolecFORUM Nowy temat

PiS - jako stan umysłu

~~Krasny Złotlin niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 17:39
oglądam mecz i wyjaśnię ci coś bo jak widzę nie za bardzo jesteś kumaty...
owszem obstawiłem przegraną Swiątek na jednym kuponie ale na drugim że będą trzy sety bo wierzyłem w Alexę ...
i teraz nawet jak przegra mecz to i tak jestem wygrany... ;D
kumasz ?
a 3-1 to tylko jedno przełamanie więc w każdej chwili możliwy jest ''rebrejk''
więc oglądam...;D
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~~Krasny Złotlin niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 17:42
oj...cienko to widzę ...;D
4-1...szkoda...;D
~~Bubu niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 17:42
Mam chwilowe zaniki zasięgu, tak że chwilami oglądam:)
~~Yogi niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 18:09
Bubu pyta jaki wynik bo mu zasięg uciekł?
~~Refleksja niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 18:55
Złem jest oszukiwanie państwa i unikanie podatków. Nawet jeśli to paragon za bilet 20 groszy. Wielkim złem jest sprzedawanie lub kupowanie papierosów i alkoholu bez akcyzy.
Ale defraudacja 500 milionów nie jest złem. Unikanie i wyśmiewanie wymiaru sprawiedliwości oraz premiera jest tylko małym występkiem nie zasługującym na uwagę wymiaru sprawiedliwości.
Jak kraść to miliony itp.
~~Recepta niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 18:58
Byli politycy władzy pokazują Polakom jak można brać z kasy bez ograniczeń i bez kary.
~~Wyborca PO niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 19:38
Nasi politycy pokazują Polakom jak należy spełniać obietnice wyborcze.
~~TRAGEDIA niezalogowany
24 kwietnia 2025r. o 20:00
Co ludzie z najbliższego otoczenia Piesiewicza robią w komitecie honorowym Karola Nawrockiego? — zapytał Sławomir Nitras na spotkaniu z mediami po głośnej akcji CBA.

będą zarzuty karne dla pana Piesiewicza. [...] To, że pan Piesiewicz miesiącami korzystał z parasola pana prezydenta Dudy, to chyba wszyscy wiedzą. Cena, jaką płaciliśmy my wszyscy za to, jest dosyć oczywista, bo ta delegacja pana prezydenta do PKOl-u, do MKOl-u jest ceną, jaką płacimy za ten parasol nad sitwą, która zagnieździła się wokół pana Piesiewicza. Pan prezydent taką cenę po prostu sobie wyznaczył — dodał minister. I od razu potem zaczął tyradę skierowaną w stronę Karola Nawrockiego popieranego przez PiS.

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
REKLAMA BAU zaprasza