Tojsienka,mi np nie chce sie pomalu siedziec przed kompem,mam czesto odwiedziny,czy tez latam z dziecmi po miescie i na spacery, w wekendy jestem zajeta i raczej od piatku wieczora do niedzieli nie mam czasu nawet wlanczyc kompa :| a jak wlanczam to juz wtedy kiedy mi sie naprawde nudzi,lub przy rannej kawce i jak cos w domku robie-wtedy szporadycznie cos sie nabazgroli,ale to juz nie to co na poczadku, niechce sie juz poprostu i nie ma pomyslow do pisania,chyba starzeje sienjak to Jowitka napisala :] Wole sobie telewizje wlonczyc i cos poogladac :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.