Pannazdzieckiem napisał(a): ~nieznajomy napisał(a): No co Wy,przecież ja żartuje(są buźki z oczkiem).Nie bądźcie takie poważne,ranniusią znam i wiem że zna się na żartach.Nie chcę obrażać ludzi,nie na tym mi zależy.Wiem,że się nie znamy bo jestem tu od niedawna.Pozdrawiam.
A to sredecznie witamy , jeśli takie są Twoje intencje. Przedstaw się jakoś i zapraszam do gadania. Im większe nasze kółko wzajemnej adoracji tym lepiej. :D
Dzień dobry Wszystkim. Jowito , Arturze , coś mnie zakręcił ten korkociąg , jakoś nie do końca rozumiem o czym mówicie i cóż miałbym prostować , kiedy poznawanie Bolecnautów jest moim hobby. :|
Którtegoś dnia nawet , pomyślałem sobie , że skoro nikt na pierogi mnie nie zaprosił ( Jowita :/ :* ) to sam ulepie i pojadę do tych Twoich R... Arturze , cobyś posmakował mojej produkcji. A jakby udało się to jeszcze zgrać z wycieczką dziewczyn , to mielibyśmy kolejne spotkanie Bolecnautów.
Na samą myśl podniusł mi się poziom euforii , której i Wam życzę. Miłego dnia :D :D :D
Witam Wszystkich !
Pannozdzieckiem wiesz pamiętam że pis że nie umiesz robić pierogów i niech tak zostanie . Bezpieczniej dla nas obu będzie jak zahaczysz o cukiernię jeśli będziesz miał ochotę coś wziąć ale to nie jest warunek żebyśmy się spotkali. Co do dziewczyn to chyba je trochę wystraszyłem tym całowaniem i testowaniem . Przed wczoraj jeszcze jechały a wczoraj nic cisza no ale rozumiem bo przecież nie mówiłem o co chodzi. Jeśli masz auto to zawsze możesz wybrać się sam.
Tojsienko Ranna Sylwio nie bójcie się nie miałem nic złego na myśli. Poprostu będziecie testować mojego ,,mercedesa,, he he. Wasza opinia przyda mi się do mojej recenzji. A oto i on wyposażony w specjalistyczny materac. I co Wy teraz na to zgadzacie się ?
Ranna ale się uśmiałem z tych kawałów.
Sylwia już wiesz że nie zapomniałem o Tobie. :* :* :* :*
Zmykam już. Dobranoc Wszystkim.
[img=1288833456_k8hl5tk.gif]