Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~zraniona niezalogowany
4 listopada 2010r. o 8:55
Ja tez sie witam i was goraco caluje :* :* Artur ja sie testowania wcale nie boje, raczej ty powinnienes sie bac-bo jak zaczne testowac i mi sie z podoba to nie wiem czy sie mnie juz pozbedziesz :D

a tu na ranek dowcip jaki i przy kominku wkleilam dla Artura:
Dwaj wędkarze łowią ryby i popijają piwko. Nagle przepływa chłopak na windsurfingu i straszy im ryby. Pierwszy wędkarz mówi do drugiego:
- Jeśli jeszcze raz tędy przepłynie, to rzucę go tą butelką. Nie mija pięć minut i chłopak przepływa po raz kolejny. Wkurzony wędkarz rzuca butelką w jego stronę, trafia go w głowę i chłopak wpada do wody. Przestraszeni wędkarze wskakują do wody i szukają chłopaka. Wyciągają go z wody, zaczynają go reanimować. Nagle jeden wędkarz do drugiego:
- Ty, Andrzej to nie ten.
- Skąd wiesz?
- Bo ten ma łyżwy na nogach.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4067
#zraniona nieaktywny
4 listopada 2010r. o 12:48
Artur dla ciebie:
* W dniu ślubu mąż mówi do żony
- Słyszysz kochanie czajnika gwizdanie?
Po ślubie
- Słyszysz piz** jak czajnik gwizdo?

;)

Dopisane 04.11.2010r. o godz. 09:28:

* Teściowa chciała sprawdzić swoich trzech zięciów. Poszła do domu jednego z nich, wchodzi do studni i krzyczy:
- Ratunku! Pomocy! Topie się!
Zięć wybiega i wyciąga teściową.
- Jutro będzie czekała na ciebie nagroda.
I jutro rano, przed domem stoi nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa".
Idzie do domu drugiego ziecia, wchodzi do studni i krzyczy:
- Ratunku! Pomocy! Tonę!
Zięć ją wyciąga, a ona na to:
- Jutro będzie nagroda.
I nazajutrz przed domem stał nowiutki Fiat 126p z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - teściowa".
Idzie do trzeciego, wchodzi do studni i krzyczy:
- Ratunku! Na pomoc! Tonę!
Zieć podbiega do studni i odcina linę.
Nazajutrz przed domem trzeciego zięcia stoi nowiusieńki Mercedes z tabliczką, na której napisano: "Dla kochanego zięcia - "teść".

Dopisane 04.11.2010r. o godz. 12:48:

Baca łapie okazję na drodze, wreszcie udaje mu się złapać przejeżdżającego Mercedesa. Wsiada i jadą, ale po kilku kilometrach jakoś tak nudno się zrobiło, więc baca się pyta:
- A co to panocku, za znacek z psodu?
- To? - mówi kierowca pokazując na znaczek mercedesa - to taki celownik, jak kogoś złapie w ten celownik, to już na pewno trafię.
- Aha.
Po kilku kilometrach patrzą, a tu drogą jedzie jakiś facet na rowerze. Baca mówi:
- A weźcie, panocku, tego cłowieka w ten celownik...
Kierowca skręcił i faktycznie rowerzysta znalazł się "w celowniku", ale ponieważ kierowca nie chciał iść do więzienia, to w ostatniej chwili skręcił, aby nie trafić rowerzysty, chwilę potem baca się odzywa:
- Iiiii, kiepski ten pański celownik, gdybym nie roztworzył drzwi to byśmy go w ogóle nie trafili.
3118
#sylvia nieaktywny
4 listopada 2010r. o 17:19
arturkedzia napisał(a):

Sylwia już wiesz że nie zapomniałem o Tobie. :* :* :* :*

Wttam Arturze :* :* :* Jak mogłam zwątpić w Ciebie przepraszam i dziękuję :* Piękne życzonka :)
Witajcie :* :* :*
3225
#erjotka nieaktywny
4 listopada 2010r. o 19:11
Nie żebym narzekała, ale dla mnie ten dzień przejdzie do historii jako nie fajny ...
~zraniona niezalogowany
4 listopada 2010r. o 19:18
hej erjotko :* :* cio sie stalo :|
2951
#Anonim2951 nieaktywny
4 listopada 2010r. o 19:28
Widzę, że mnie ominęła wczorajsza impreza : )
Najlepszego silver : )

3225
#erjotka nieaktywny
4 listopada 2010r. o 19:28
A się wali ... oj tam, nie chce mi się o tym gadać, a z pewnością nie tu ...
3118
#sylvia nieaktywny
4 listopada 2010r. o 19:52
Erio jak masz ochotę to daj znać możemy gdzieś wyjść i możesz spokojnie się wygadać :*

Dopisane 04.11.2010r. o godz. 19:52:

Hegemon napisał(a): Najlepszego silver : )

Dziękuję Hagemonie :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza