Jowita napisał(a): Szkoda,że nie tyczył ten zew mnie ;( Sercem i duszą młoda...... :* Wyobrażam sobie...wstecz mam to co chciałam osiągnąć w moim życiu :) Czyli małolaty:
kochające dzieci i wnuki
po latach kochającego mężą
i najważniejsze - siebie,którą akceptuję,taką jaka jestem :* i taką mnie kochają :*
Tylda-spadaj :> Nie dasz rady :P
Pannazdzieckiem napisał(a): Jeszcze nie umiem , ale kiedy mi na Kimś , lub na czymś zależy to się dostosowuję i uczę . Jeszcze Cię zaskoczę stary druchu.
Dzień dobry Wszystkim w kółku wzajemnej Adoracji , kto dzisiaj dołączy? :D :D :D
Pogodynko nie wiem , czy zwróciłaś uwagę jest 12 stopni . Miłego dnia :D :D :D
~zraniona napisał(a): Ja tez sie witam i was goraco caluje :* :* Artur ja sie testowania wcale nie boje, raczej ty powinnienes sie bac-bo jak zaczne testowac i mi sie z podoba to nie wiem czy sie mnie juz pozbedziesz :DNo wreście samo imię bez pana brawo !!. Spodoba Ci się napewno jeszcze nikt nie narzekał a dreszczyk emocji będzie dla mnie dodatkową atrakcją więc się nie boję. I o to przecież chodzi łóżko jest nowe więc trzeba je wypróbować w różnych pozycjach a szczególnie unoszenia na siedząco. To proste Ty będziesz siedziała a ja będę Cię podnosił do góry i w dół a reszta będzie patrzeć he he. Mam nawet specjalną koszulkę na okoliczność naszego spotkania ale to niespodzianka więc tylko tyle Wam zdradzę he he :* :* :*
.
Jowita napisał(a): Dobranoc kochani :* Pannazdzieckiem odebrałam przesłanie,ale czy tylko o to chodzi ?? Śmiem wątpić :P Jestem może trochę pokręcona,spontaniczna,nerwuska, a wręcz choleryczka,ale to nie znaczy, że jestem płytka,histeryczka itp.Bawię się i cieszę,że tu nie muszę być taka poważna i wszystko wiedząca,że czasami ktoś może pomyśleć za mnie :P a nie tylko ja!- wyrocznia ;(
Arturze ,przepraszam :* Nie było moim celem wymądrzanie się tutaj ;( Dobrej nocy wszystkim życzę :* :* :* :*
sylvia napisał(a):arturkedzia napisał(a):
Sylwia już wiesz że nie zapomniałem o Tobie. :* :* :* :*
Wttam Arturze :* :* :* Jak mogłam zwątpić w Ciebie przepraszam i dziękuję :* Piękne życzonka :)
Witajcie :* :* :*
Pannazdzieckiem napisał(a): No to ja dzisiaj powiem za Ciebie , stary druchu dobranoc. Jutro powiem dzień dobry i przyznam Ci szczerze ,że na dzień dobry Kavy mi brakuje , jak słusznie zauważyłeś. Poplotkujemy jeszcze trochę , dobra? Coś tak czuję ,że będziemy mieli wesele w domku Artura. Hej Zagłobo dawaj jakiś pierścionek , a Ty Arturze nie tłumacz tego muzyką , to miłość. Jam wazeliniarzem i swatem , i też tęsknię za zagubionym Aniołkiem. :D :D :D
sylvia napisał(a): to ja dzisiaj weekenduję z wami :P
Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dzwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów".
To instrukcja obsługi zraszacza!