Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
5 listopada 2010r. o 22:47
Szkoda,że nie tyczył ten zew mnie ;( Sercem i duszą młoda...... :* Wyobrażam sobie...wstecz mam to co chciałam osiągnąć w moim życiu :) Czyli małolaty:
kochające dzieci i wnuki
po latach kochającego mężą
i najważniejsze - siebie,którą akceptuję,taką jaka jestem :* i taką mnie kochają :*
Tylda-spadaj :> Nie dasz rady :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
5 listopada 2010r. o 23:10
Jowita napisał(a): Szkoda,że nie tyczył ten zew mnie ;( Sercem i duszą młoda...... :* Wyobrażam sobie...wstecz mam to co chciałam osiągnąć w moim życiu :) Czyli małolaty:
kochające dzieci i wnuki
po latach kochającego mężą
i najważniejsze - siebie,którą akceptuję,taką jaka jestem :* i taką mnie kochają :*
Tylda-spadaj :> Nie dasz rady :P

Jowito , szlachetna Ty moja niezależna obserwatorko , nie rozpaczaj , wszystko jest tak , jak powinno być . Dobry Bóg o to dba. Kocham Cię taką , jaka jesteś , i nie ma tutaj konotacji erotycznych, jest połączenie świadomości . Na przykład , ja i Artur szkoliliśmy się pod bacznym okiem Sledźia. Fantastyczny człowiek. Przez lata ja i Artur wracamy do niego z ciepłą myślą i szacunkiem , żyje w naszej pamięci , jak wszyscy inni. Ty również pozostaniesz w mojej pamięci, a kto wie , czy ja nie pozostanę w Twojej , kiedy moja struktura biologiczna się załamie ? Wszystko jest tak , jak powinno być , dobry Bóg o to dba , nawet wtedy , kiedy wydaje nam się , że jest nie w porządku.

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
5 listopada 2010r. o 23:10
Pannazdzieckiem napisał(a): Jeszcze nie umiem , ale kiedy mi na Kimś , lub na czymś zależy to się dostosowuję i uczę . Jeszcze Cię zaskoczę stary druchu.
Dzień dobry Wszystkim w kółku wzajemnej Adoracji , kto dzisiaj dołączy? :D :D :D
Pogodynko nie wiem , czy zwróciłaś uwagę jest 12 stopni . Miłego dnia :D :D :D

Witam Wszystkich !

Wczoraj mecz ogl. a potem trochę pis. spadło mi z głowy sterowanie i jak Mama wstała to już musiałem się ewakuować a dziś ogl. komedię romantyczną pt.,,Kochanie tylko mnie nie kłam,, nawet niezła. Czasem trzeba od kompa odpocząć.

Pannozdzieckiem dziś Cię nakręcę. Wiesz tak naprawdę to wystarczy że Ty będziesz niespodzianki nie są w ogóle potrzebne. Oj Sylwia i Hegemon zwyczajnie mają podobny gust muzyczny ja też czasem lubię metalu posłuchać .

5221
#Jowita nieaktywny
5 listopada 2010r. o 23:24
Dobranoc kochani :* Pannazdzieckiem odebrałam przesłanie,ale czy tylko o to chodzi ?? Śmiem wątpić :P Jestem może trochę pokręcona,spontaniczna,nerwuska, a wręcz choleryczka,ale to nie znaczy, że jestem płytka,histeryczka itp.Bawię się i cieszę,że tu nie muszę być taka poważna i wszystko wiedząca,że czasami ktoś może pomyśleć za mnie :P a nie tylko ja!- wyrocznia ;(
Arturze ,przepraszam :* Nie było moim celem wymądrzanie się tutaj ;( Dobrej nocy wszystkim życzę :* :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 listopada 2010r. o 0:52
~zraniona napisał(a): Ja tez sie witam i was goraco caluje :* :* Artur ja sie testowania wcale nie boje, raczej ty powinnienes sie bac-bo jak zaczne testowac i mi sie z podoba to nie wiem czy sie mnie juz pozbedziesz :D

.
No wreście samo imię bez pana brawo !!. Spodoba Ci się napewno jeszcze nikt nie narzekał a dreszczyk emocji będzie dla mnie dodatkową atrakcją więc się nie boję. I o to przecież chodzi łóżko jest nowe więc trzeba je wypróbować w różnych pozycjach a szczególnie unoszenia na siedząco. To proste Ty będziesz siedziała a ja będę Cię podnosił do góry i w dół a reszta będzie patrzeć he he. Mam nawet specjalną koszulkę na okoliczność naszego spotkania ale to niespodzianka więc tylko tyle Wam zdradzę he he :* :* :*

Dopisane 06.11.2010r. o godz. 00:29:

Jowita napisał(a): Dobranoc kochani :* Pannazdzieckiem odebrałam przesłanie,ale czy tylko o to chodzi ?? Śmiem wątpić :P Jestem może trochę pokręcona,spontaniczna,nerwuska, a wręcz choleryczka,ale to nie znaczy, że jestem płytka,histeryczka itp.Bawię się i cieszę,że tu nie muszę być taka poważna i wszystko wiedząca,że czasami ktoś może pomyśleć za mnie :P a nie tylko ja!- wyrocznia ;(
Arturze ,przepraszam :* Nie było moim celem wymądrzanie się tutaj ;( Dobrej nocy wszystkim życzę :* :* :* :*

Jowito jesteś jaka jesteś i nie zmieniaj się ani nikogo nie przepraszaj , zawsze bądź sobą masz prawo być szczera jak każdy tu piszący. A coś Tojsienka gdzieś nam się zgubiła albo ja ją przestraszyłem he he.

Pannozdzieckiem to prawda Śledzia to zawsze będziemy pamiętać. On jedyny mi tak zapadł w pamięci z czasów szkoły no i internat medyka he he.

Hegemonie to co bym robił na tych szelkach nie nadaje się na pis. na forum aż strach pomyśleć he he.

Dopisane 06.11.2010r. o godz. 00:52:

sylvia napisał(a):
arturkedzia napisał(a):

Sylwia już wiesz że nie zapomniałem o Tobie. :* :* :* :*

Wttam Arturze :* :* :* Jak mogłam zwątpić w Ciebie przepraszam i dziękuję :* Piękne życzonka :)
Witajcie :* :* :*

Sylwia Proszę Ty wiesz cała przyjemność po mojej stronie :* :* :*

&feature=channel

Kavo a to dla Ciebie :

4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
6 listopada 2010r. o 1:33
No to ja dzisiaj powiem za Ciebie , stary druchu dobranoc. Jutro powiem dzień dobry i przyznam Ci szczerze ,że na dzień dobry Kavy mi brakuje , jak słusznie zauważyłeś. Poplotkujemy jeszcze trochę , dobra? Coś tak czuję ,że będziemy mieli wesele w domku Artura. Hej Zagłobo dawaj jakiś pierścionek , a Ty Arturze nie tłumacz tego muzyką , to miłość. Jam wazeliniarzem i swatem , i też tęsknię za zagubionym Aniołkiem. :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 listopada 2010r. o 2:33
Pannazdzieckiem napisał(a): No to ja dzisiaj powiem za Ciebie , stary druchu dobranoc. Jutro powiem dzień dobry i przyznam Ci szczerze ,że na dzień dobry Kavy mi brakuje , jak słusznie zauważyłeś. Poplotkujemy jeszcze trochę , dobra? Coś tak czuję ,że będziemy mieli wesele w domku Artura. Hej Zagłobo dawaj jakiś pierścionek , a Ty Arturze nie tłumacz tego muzyką , to miłość. Jam wazeliniarzem i swatem , i też tęsknię za zagubionym Aniołkiem. :D :D :D

Kava napewno w wekend się pojawi i Aniołek może też a wesela nie będzie a dlaczego to niech odp. sam Hegemon he he. No przecież miałem Cię nakręcać to tradycji nie będziemy zmieniać więc ja kończę a Ty zaczynaj.

Dopisane 06.11.2010r. o godz. 02:33:

sylvia napisał(a): to ja dzisiaj weekenduję z wami :P

Wytrysk następuje po kilkakrotnym przesunięciu dzwignią 22, a ilość wyrzucanego płynu zależy od szybkości ruchów".

To instrukcja obsługi zraszacza!

Sylwia to ten zraszać jest bardzo szybki tylko kilka ruchów i już he he

Pyt. do wszystkich : O czym myśli pająk wiszący nad szklanką wody ?
Kto z Was wie ? Pomyślcie tak na logikę ?

Dobra zmykam bo mam dziwne skojarzenia. Dobranoc Wszystkim. :* :* :* :*
5134
#TOjsienka nieaktywny
6 listopada 2010r. o 6:21
I tu witam wszystkich i życzę miłego weekendu :*

Moja chata skraju-ja nyczoho ne znaju
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.