Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
27 kwietnia 2011r. o 0:45
Witam Wszystkich !

Widzę z Waszych wypowiedzi że Święta Wielkanocne w tym roku były ogólnie u Wszystkich bardzo udane. Ja też nie mam co narzekać. W pierwszy dzień odpoczywaliśmy ale w drugi dzień świąt mieliśmy gości. Nawet trochę się odkaziłem he he. Przed wczoraj było b.miło i wesoło tylko wczoraj było ciężko dojść do siebie he he. Tak już jest po świętach i wracamy powoli do normalności choć nie do końca. Przed Nami majowy wekend. Ja będę miał gości. Przyjeżdża mój Przyjaciel z żoną i synkiem z drugiego końca Polski.

E pewnie że tęskniłem za moim ulubionym nałogiem he he. Zaczynamy odnowa zbierać buziaki :* :* :* :* :* :* :* :*
Miłego Dnia Ci życzę.

Zmykam. Dobranoc Wszystkim Miłego dnia :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
27 kwietnia 2011r. o 5:47
Czółko Prezesie , trochę ciężko zaskoczyć po świętach , tym bardziej , że były dla mnie w tym roku bardzo szczególne :)
Miłego dnia Arturze , Tobie i Domownikom :D:D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 kwietnia 2011r. o 1:53
Pannazdzieckiem napisał(a): Czółko Prezesie , trochę ciężko zaskoczyć po świętach , tym bardziej , że były dla mnie w tym roku bardzo szczególne :)
Miłego dnia Arturze , Tobie i Domownikom :D:D :D

Witam Wszystkich !

Paniusiu nie przejmuj się zanim zaskoczysz to będzie znów wekend a po nim znów będziesz musiał zaskakiwać he he. Cieszę się z Tobą bo znam szczegóły z Twoich świąt. Tak wygl. jakby dalej trwał wekend tylko my dwa stare dizonarły wróciliśmy do pracy he he.

Dobranoc. Tobie i Wszystkim Domownikom życzę Miłego dnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
28 kwietnia 2011r. o 8:51
arturkedzia napisał(a):
... my dwa stare dizonarły wróciliśmy do pracy ...

He , he ... śmiem twierdzić , Drogi Prezesie , że żadna asteroida nam nie grozi :)
A wczoraj dostałem mandat , takie nieprzyjemne zakończenie świąt ... na blankiecie stało jak niżej :
za nie manie świateł - 200 zł
podpis : starszy aspirant Zagubiony Anioł ... :)
Skorzystam chyba z prawa do jednoprocentowego odpisu podatkowego i rzeczoną kwotę przeznaczę na zakup wysokoprocentowy i kiełbachę grilową do spożycia na Twoim podwórku. Pogoda z dnia na dzień śliczniejsza , jak ... E tam , co Ci będę gadał , sam widzisz :)
Miłego dnia Arczi :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
~to nie ja byłam Ewą :D niezalogowany
28 kwietnia 2011r. o 11:19
A tak się spierałeś, że na postoju mandatu nie przyjmujesz :P:P:P ;)
Anioł z rogami :)

~E:) niezalogowany
28 kwietnia 2011r. o 19:24
arturkedzia napisał(a): ... nie przejmuj się zanim zaskoczysz to będzie znów weekend a po nim znów będziesz musiał zaskakiwać he he.

Masz rację Arturze, z tym zaskakiwaniem, po takiej ilości wolnego, ciężka sprawa :| Ale z drugiej strony, jeśli czas wolny spędza się..., to będzie o czym wnukom opowiadać :D Jeszcze tylko jutro, chociaż nie, w moim przypadku, jutrzejszy dzień będzie bardzo dłuuuugi :) Ale wieczorkiem pełen luz ;)
&feature=related
Anita śpiewa" kiedyś znajdę dla nas dom" My już mamy Domek, u Artura :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
28 kwietnia 2011r. o 23:21
Pannazdzieckiem napisał(a):
A wczoraj dostałem mandat , takie nieprzyjemne zakończenie świąt ... na blankiecie stało jak niżej :
za nie manie świateł - 200 zł
Skorzystam chyba z prawa do jednoprocentowego odpisu podatkowego i rzeczoną kwotę przeznaczę na zakup wysokoprocentowy i kiełbachę grilową do spożycia na Twoim podwórku. Miłego dnia Arczi :D :D :D

Witam Wszystkich !

Dziś było pięknie ale wekend nie zapowiada się najlepiej będzie zimno i deszczowo. Ja będę miał gości więc jutro się pożegnamy a spotkamy się chyba w poniedziałek albo na 100% w środę.

Paniusiu to święta na minusie skończyłeś trzeba brzęczyk założyć wyjdzie taniej he he. To ile tej kiełbachy wyjdzie chyba na kilka grilli he hee ale nie mam nic przeciwko Twoja wola he he.

E Jutrzejszy dzień będzie długi ale owocny. Nogi zabolą i przestaną boleć ale dla takiego chwalebnego celu warto się poświęcić. Takie wspomnienia pozostaną na zawsze. Na drogę masz odemnie buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Dzień napewno będzie udany.

Dopisane 28.04.2011r. o godz. 23:21:

Magnum 44 Witaj a Ty jakie masz plany na wekend ? :* :*
~magnum tylduje niezalogowany
28 kwietnia 2011r. o 23:51
arturkedzia napisał(a): Magnum 44 Witaj a Ty jakie masz plany na wekend ? :* :*

Witaj Art :)
Niestety: praca:( , praca :( :( , praca :(:(:(
A fuj... doba ma za mało godzin:(

&feature=related

Dobrej nocy Art :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.