Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
3186
#arturkedzia nieaktywny
29 kwietnia 2011r. o 0:23
~magnum tylduje napisał(a): [
Witaj Art :)
Niestety: praca:( , praca :( :( , praca :(:(:(
A fuj... doba ma za mało godzin:(
Dobrej nocy Art :*

Magnum to nie dobrze bo powinien być czas na odpoczynek. Nie straszę ale ostrzegam. Zdrowie masz tylko jedno. Żeby nie było za późno na zreflektowanie się jak organizm powie nagle dość. Jak najmniej pracy Ci życzę i na wekend buziaczki Ci ślę :* :* :* :*

Dopisane 29.04.2011r. o godz. 00:23:

Kavo miłego wekendu Nam życzę zgoda ? he he :* :* :* :*

Gosia a Ty też jakoś ostatnio zamilkłaś. :* :* :* :* :*

małaMi mniej stresów Ci życzę. W wekend zregenerujesz siły. A to odemnie na wzmocnienie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Sylwia Eri a Was to już wieki nie widziałem. Może buziakami Was zachęcę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~ niezalogowany
29 kwietnia 2011r. o 0:39
:)
3145
#hemi nieaktywny
29 kwietnia 2011r. o 21:32
Panna a ty co mandata załapałeś?? za niemanie świateł?? punkty nie bola tylko ta kasa:(
Ja sam jeżdzę z głową ,bezpiecznie,tylko te znaki dziwnie poustawiane ,ładna prosta ,sobie wyprzedzam,a znak jak byk zakaz wyprzedzania i podwójna ciągła,pedzel im sie pociągnął czy jak??:D
Ale ostatnio mi kolana troche poszły,zero ruchu,nowa droga,zero żywej duszy,to i se przeleciałem przez wioskę 140 km/h i zaraz za wioską zbiżył sie do mnie Avensis a w środku dwóch panów na błekitno,lukałem w lusterku zakamerką czy innym kogutem,a oni mnie wyprzedzili i pojechali dalej...ufff...:):)

Arturze jak tam plany na długiego weekenda??
a reszta nautów piszących u Arcziego??
Ja niestety 1.05 jedna praca,a 3.05 druga praca,zostaje 2.05 i..jadymy na wycieczkę;)

Szkoda naszej Europy-była taka piekna,teraz czeka nas MuslimEuropa :(
~E:) niezalogowany
29 kwietnia 2011r. o 21:42
Już po pracy :) :) :) Teraz mogę zacząć odpoczywać, czego i Domowiczom życzę :) :) :)
&feature=related
Arturku :* :* :* a niech tam dla WSZYSTKICH :* :* :*
3186
#arturkedzia nieaktywny
30 kwietnia 2011r. o 0:52
hemi napisał(a):
Arturze jak tam plany na długiego weekenda??
a reszta nautów piszących u Arcziego??
Ja niestety 1.05 jedna praca,a 3.05 druga praca,zostaje 2.05 i..jadymy na wycieczkę;)

Witam Wszystkich !

Chemi Twój wekend widzę bardzo pracujący dobrze że jeden dzień masz wolny. Miłej wycieczki Wam życzę. Ja w wekend będę miał gości ale nie wiem ile osób. Kiepsko bo pogoda się psuje bo na dworze zawsze lepiej się siedzi jak w domku.

E nareszcie odpoczniesz po pracowitym tygodniu. Ja też będę odpoczywał na ile to będzie możliwe. Udanego wekendu w gronie miłych osób Ci życzę :* :* :* :* :* :* :*

Wszystkim forumowiczom udanego wekendu życzę. Do zobaczenia w środę. Odpoczywamy od kompów :* :* :* :*
2945
Mgosia
30 kwietnia 2011r. o 21:52
Hej Artucho :)

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
5183
magnum44
30 kwietnia 2011r. o 23:49
Art, robię sobie przyjemne przerwy w pracy.
Dla Ciebie:
:) :)

Dopisane 30.04.2011r. o godz. 23:49:

Art, robię sobie przyjemne przerwy w pracy.
Dla Ciebie:
:) :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
2091
#mała Mi nieaktywny
1 maja 2011r. o 20:57
arturkedzia napisał(a):
małaMi mniej stresów Ci życzę. W wekend zregenerujesz siły. A to odemnie na wzmocnienie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

dziękuję Arturze :) na szczęście potrafisz wyprostowac wszystkie nasze stresy :D :D

a to dla Ciebie :*:*:*:*:* :D :D :D

Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza
REKLAMA Nowe domy!