Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5183
magnum44
4 maja 2011r. o 0:07
:)
:*

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
~E:) niezalogowany
4 maja 2011r. o 7:23
Dzieeeń doberek :) :) :) Witajcie Domownicy, w tym prawie normalnym tygodniu :D prawie, bo za trzy dni weekend :D Mam hadzieję, że wstaliście w dobrych humorach, bo ja rano miałam tzw. głupawkę, śmiałam się do łez, ale już mi przeszło, teraz śmieję się normalnie :D :D :D Całuski na cały pozytywny dzień :* Arturze mój Całuśniku :* :* :* :*
~ziemianka niezalogowany
4 maja 2011r. o 9:47
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Tradycyjnie kochany prezesie ,do odbioru jak sie spotkamy .SLonko dzis piękne ,i humor mi dopisuje czego i wam domownicy życze :) :) :) Arti pewnie wczoraj próbowałeś śie do mnie dodzwonić ale moja ćora żle podłączyła internet i nie działa razem z telefonem.dziś awaria zostanie usunięta :D :D .no moj dzionek będzie pracowity ,gdyż dopadla mnie inwencja twórcza i maluje uchnie w róże to dzisiejsze slonko nastawia mnie tak optymistycznie .milego dzionka :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
5221
#Jowita nieaktywny
4 maja 2011r. o 11:08
Witam i milego dnia wszystkim :* :* :* :* A ja odliczam dni do domciu do najmlodszej corci. Jeszcze dzisiaj ostatnie zakupy .Potem pakowanie i w sobote wyjazd :* :* :*
3118
#sylvia nieaktywny
4 maja 2011r. o 18:22
Witam wszystkich :)
I Ciebie Arturze :* :* :* :* :*
~ niezalogowany
4 maja 2011r. o 22:45
Na dobranoc :)

&feature=related

A Ty Hegemonie już wracaj :> bo się martwię i z pewnością inni też :)
5183
magnum44
4 maja 2011r. o 22:59
GoSiu to dla Ciebie i dla Artura :)
Na dobranoc
&feature=related

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
~ niezalogowany
4 maja 2011r. o 23:03
Dziękuję :)

&feature=related
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA Nowe domy!
REKLAMA Villaro zaprasza