Niestety dziś nic Wam nie zdążę nap. bo miałem coś do napisania ale wszystko czytałem i wiem że z uśmiechem i muzycznie wracamy do zwykłych zajęć. Powoli wszyscy się znajdą he he. Życzę Wszystkim miłego dnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dzień dobry :) :) :) Co to ja chciałam , a no tak, życzyć WSZYSTKIM miłego dnia ;) Widzę, że w Domku Artura jest jak w dobrej rodzinie, czasami brak czasu na odwiedziny, niemniej jednak, myślami jesteśmy razem :) :) Mam nadzieję, że trzymacie się dzielnie, a Ty Arturo już niedługo wpadniesz w swój naturalny rytm dnia :* :* :*
Witam wszystkich promiennie,muzycznie i buziakowo a szczegolnie prezeska :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Ja tak na minutke bo maluje dalej dzisiaj tak artystycznie ;) ;)
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.