Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2951
#Anonim2951 nieaktywny
5 maja 2011r. o 19:46
Ależ całuśnie ostatnio u Artura : )

Witam magnum : )

Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5993
#xaa nieaktywny
5 maja 2011r. o 22:35
Hegemon,całuśnie :) muzyka fajna,i też miałam fajny dzień,ale stało się coś... :| i chyba uraziłam kogoś nie chcący ;( i mam wyrzuty sumienia ;( ,przeprosiłam,ale... ;(
niby nic...,a jednak... ;(
a taki miły dzień miałam ;(
pozdrawiam Arturze :*
a,i walcz o kubeczek jak każdy :)
3186
#arturkedzia nieaktywny
6 maja 2011r. o 2:31
~E:) napisał(a): Mam nadzieję, że trzymacie się dzielnie, a Ty Arturo już niedługo wpadniesz w swój naturalny rytm dnia :* :* :*

Witam Wszystkich !

Już najwyższy czas by wrócić do zwykłych ale ważnych obowiązków ale ......... he he. Za dużo tego wolnego i jakoś się rozleniwiłem.Od jutra znów wekend. Tak myślę że na 100% to ja oraz inne zguby czyli np. Paniusia Kava małaMi wrócimy po tym wekendzie.

E dobrze to ujęłaś że niedługo wpadnę w swój rytm . To będzie od poniedziałku chyba że będę chory po niedzielnym wyjeździe to od wtorku he he. Miłego dnia Ci życzę i buziaczki do odbioru
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 06.05.2011r. o godz. 01:44:

xaa napisał(a): Witam Cię ;) ,co prawda nie znamy się,ale również wszystkiego dobrego życzę wesołemu BOLECNAUCIE :* MIŁEGO ;)

Witam Cię xxa ! Bardzo mi miło że tu zajrzałaś i dziękuję Ci za życzonka i jeśli masz ochotę to z Nami zostań. To że się nie znamy jest dobrym pretekstem żebyśmy się poznali he he. Co Ty na to ? bo ja jestem za. Od jakiegoś czasu mam taki fajny nałóg. Jestem nałogowym buziakarzem więc swoim zwyczajem ślę Ci wirtualne buziaczki do odbioru w realu. :* :* :* :* :*
Miłego dnia Ci życzę :)

Dopisane 06.05.2011r. o godz. 01:59:

~ziemianka napisał(a): Witam wszystkich promiennie,muzycznie i buziakowo a szczegolnie prezeska :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* Ja tak na minutke bo maluje dalej dzisiaj tak artystycznie ;) ;)

Ziemianko dzięki za buziaczki Ty wiesz co tygryski lubią najbardziej he he. A Ty nie powinnaś odpoczywać ? Nie przesadzaj dbaj o zdrowie. Masz buziaczki i uważaj na siebie Ty Picasso w spódnicy he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Hegemonie w końcu jesteś bo już się martwiliśmy o Ciebie a szczególnie GoSiaM. Czółko :)

Paniusiu a Ty czemu się nie meldujesz ? Wiesz co myślę o pracoholiźmie he he Miłego dnia Ci życzę.

Dopisane 06.05.2011r. o godz. 02:15:

magnum44 napisał(a): Art, buźka :*

Magnum 44 Ty wiesz że teraz żadnej buźki nie pomijam nawet jednej he he. Dzięki ja dam Ci kilka buziaczków żeby to dłużej trwało i co Ty na to ? he he Proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Gosia widzisz znalazł się Hegemon a tak się martwiliśmy. Dla Ciebie też mam buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
a kiedy odbierzesz ?

Sylwia dzięki za miłą rozmowę. Buziaczki ciągle zbieramy i jak myślisz co będziemy robić gdy się spotkamy ? he he
Miłego dnia Ci życzę i ślę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 06.05.2011r. o godz. 02:31:

xaa napisał(a): ,przeprosiłam,ale... ;(
niby nic...,a jednak... ;(
a taki miły dzień miałam ;(
pozdrawiam Arturze :*
a,i walcz o kubeczek jak każdy :)

xxa myślę że ten ktoś napewno przyjmie Twoje przeprosiny bo każdy ma prawo popełnić błędy i dostać drugą szansę. . Ten nie popełnia błędów kto nic nie robi. Oj ja nie mam takich zasług żeby zasłużyć na kubeczek. :* :* :* :* :* :* :*

małaMi już koniec tygodnia w końcu no nie ? Buziaczki na wekend proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :*
~Gośka niezalogowany
6 maja 2011r. o 9:03
Dziękuję Artur :)

5993
#xaa nieaktywny
6 maja 2011r. o 10:08
dziękuję ;) też myślę,że będzie dobrze czego Tobie i wszystkim życzę :* ,no i sobie też :D

Dopisane 06.05.2011r. o godz. 10:08:

i fajnego dnia również życzę :)
2091
#mała Mi nieaktywny
6 maja 2011r. o 11:47
arturkedzia napisał(a):
małaMi już koniec tygodnia w końcu no nie ? Buziaczki na wekend proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

znowu koniec tygodnia?? mam wrażenie że od jakiegoś czasu są same tylko końce tygodnia :D ale że wszyscy na pewno bardzo lubia weekendy, to bardzo się ciesze i z tej radości dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*
~magnum na tyldzie niezalogowany
6 maja 2011r. o 14:02
arturkedzia napisał(a):
Magnum 44 Ty wiesz że teraz żadnej buźki nie pomijam nawet jednej he he. Dzięki ja dam Ci kilka buziaczków żeby to dłużej trwało i co Ty na to ? he he Proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :*

A ja na to, jak na lato :) :) Dziękuję za buziole Art :*

P.S. Trzymaj za mnie mooocno kciuki w ten weekend ;)
3186
#arturkedzia nieaktywny
7 maja 2011r. o 2:37
mała Mi napisał(a): [
znowu koniec tygodnia?? mam wrażenie że od jakiegoś czasu są same tylko końce tygodnia :D ale że wszyscy na pewno bardzo lubia weekendy, to bardzo się ciesze i z tej radości dla Ciebie :*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*:*

Witam Wszystkich !

Wnioskuję z frekwencji że nie tylko mnie ogarnęło błogie lenistwo z powodu dużej ilości wolnego ale myślę że od kompa też trzeba odpoczywać na rzecz pięknej pogody która w końcu ma być no i grillowania he he. Ja też spróbuję w wekend z kompa zrezygnować więc Życzę Wszystkim słonecznego udanego wekendu i do zobaczenia w poniedziałek. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

małaMi życie biegnie bardzo szybko ale niestety nic nie możemy na to poradzić . Na szczęście mamy siebie i ulubione wekendy. Dzięki za buziaczki a te masz odemnie żebyś miała udany wekend
:* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

E obiecuję będę myślał intensywnie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Magnum 44 bądź spokojna kciuki trzymam. Powodzenia i ślę Ci buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Gosia Tobie też i Sentiemu udanego wekendu życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 07.05.2011r. o godz. 02:37:

xaa napisał(a): dziękuję ;) też myślę,że będzie dobrze czego Tobie i wszystkim życzę :* ,no i sobie też :D Dopisane 06.05.2011r. o godz. 10:08: i fajnego dnia również życzę :)

xxa Proszę i pomogły te moje domysły ? Buziaczki na wekend :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dobranoc. Do poniedziałku :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.