~anorektus napisał(a): Siema Panie prezesie
Witaj faktycznie po ilości tekstu to jakiś słaby jesteś ale masz szansę na poprawę he he
Dopisane 08.05.2011r. o godz. 23:55:
GoSiaM napisał(a): A teraz idziemy ..ale nie na jednego ;) idziemy sobie spać , bo sny bywają całkiem przyjemne :) Więc niech się Wam przyśni coś przyjemnego, a Tobie Artucho to nawet dwie przyjemne :) :P
Gosia O rany dwie ? Za te życzenia masz bez kolejki całą armię do osobistego odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Spokojnej nocy
Dopisane 09.05.2011r. o godz. 00:11:
xaa napisał(a): WITAJCIE !! :* pogoda ponura na grilla :>
słoneczko !! gdzie żeś Ty ?? :|
ale nie pada,jest dobrze ;)
udanej niedzieli :] ;)
i buziaczki :D :* :* :*
xxa przedewszystkim to miło mi że tak dużą ilością buziaczków doceniłaś moją skromną pomoc teraz tylko zostało nam ustalić jakbym je odebrał w realu he he Miłej pracy Ci życzę iślę w rewanżu :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 09.05.2011r. o godz. 00:17:
~E:) napisał(a): Arturze, Ty to JESTEŚ :* :* :*
E Jestem i nie mam zamiaru się zmieniać he he. Miłej pracy Ci życzę a resztę już wiesz. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 09.05.2011r. o godz. 00:45:
Jowita napisał(a): :* :* :* :* och jak dobrze jest być w domciu :* :* :* nie ma podskoków w emontikonkach, a ja teraz podskakuję jak piłeczka :* :* Arturze jak zwykle buziole dla Ciebie :* :* :* :*
Jowito czyli wszędzie dobrze ale we własnym domku najlepiej. No a teraz po staremu masz buziaki i wskakuj do pracy he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Paniusiu do raportu co robiłeś w wekend i dlaczego jesteś przemęczony ?
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*