Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
8 maja 2011r. o 21:08
:* :* :* :* och jak dobrze jest być w domciu :* :* :* nie ma podskoków w emontikonkach, a ja teraz podskakuję jak piłeczka :* :* Arturze jak zwykle buziole dla Ciebie :* :* :* :*
Mam wrażenie,że posto jakoś się zrobiło....nadrabiam :* :* :* :*
Przepraszam za błędy,ale mam problem i to bardzo duży ze wzrokiem :* :* :* ale buziaki dla Ciebie na pamięć przesyłam :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
5183
magnum44
8 maja 2011r. o 22:50
Art, dobrze trzymałeś kciuki :) :)
Jest dobrze, a nawet bardzo dobrze :*
:)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
8 maja 2011r. o 23:42
~ziemianka napisał(a): witam slonecznie prezesa i domowników :)nie mówie nic o buziakach bo i tak wysylam więcej niż xaa :* :* :* ;)do odebrania na grilu :*

Witam Wszystkich !

Dziś pogoda była całkiem nie zła a ja miałem przyjemność być w gościach na odpóście w Czernej. Było supej jedzonko, trunki oraz wspaniała rodzinna atmosfera. Wróciłem w bardzo dobrym humorze. No to teraz czas odpocząć i w końcu wracamy do normalności he he.

Ziemianko nie ważne ile kto mi buziaków daje bo ja biorę wszystkie. Oj chyba nie będzie grilla tylko buziakowe spotkanie he he. Miłego dnia i kilka do odebrania :* :* :* :*

Dopisane 08.05.2011r. o godz. 23:42:

Magnum 44 To cieszę się bardzo że mogłem Ci pomóc ale całe szczęście że się nauczyłaś he he Masz jako premię ode mnie kilka buziaczków :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
2945
Mgosia
8 maja 2011r. o 23:44
A teraz idziemy ..ale nie na jednego ;) idziemy sobie spać , bo sny bywają całkiem przyjemne :) Więc niech się Wam przyśni coś przyjemnego, a Tobie Artucho to nawet dwie przyjemne :) :P

&feature=related

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 maja 2011r. o 0:45
~anorektus napisał(a): Siema Panie prezesie

Witaj faktycznie po ilości tekstu to jakiś słaby jesteś ale masz szansę na poprawę he he

Dopisane 08.05.2011r. o godz. 23:55:

GoSiaM napisał(a): A teraz idziemy ..ale nie na jednego ;) idziemy sobie spać , bo sny bywają całkiem przyjemne :) Więc niech się Wam przyśni coś przyjemnego, a Tobie Artucho to nawet dwie przyjemne :) :P

Gosia O rany dwie ? Za te życzenia masz bez kolejki całą armię do osobistego odebrania :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Spokojnej nocy

Dopisane 09.05.2011r. o godz. 00:11:

xaa napisał(a): WITAJCIE !! :* pogoda ponura na grilla :>
słoneczko !! gdzie żeś Ty ?? :|
ale nie pada,jest dobrze ;)
udanej niedzieli :] ;)
i buziaczki :D :* :* :*

xxa przedewszystkim to miło mi że tak dużą ilością buziaczków doceniłaś moją skromną pomoc teraz tylko zostało nam ustalić jakbym je odebrał w realu he he Miłej pracy Ci życzę iślę w rewanżu :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 09.05.2011r. o godz. 00:17:

~E:) napisał(a): Arturze, Ty to JESTEŚ :* :* :*

E Jestem i nie mam zamiaru się zmieniać he he. Miłej pracy Ci życzę a resztę już wiesz. :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 09.05.2011r. o godz. 00:45:

Jowita napisał(a): :* :* :* :* och jak dobrze jest być w domciu :* :* :* nie ma podskoków w emontikonkach, a ja teraz podskakuję jak piłeczka :* :* Arturze jak zwykle buziole dla Ciebie :* :* :* :*

Jowito czyli wszędzie dobrze ale we własnym domku najlepiej. No a teraz po staremu masz buziaki i wskakuj do pracy he he :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Paniusiu do raportu co robiłeś w wekend i dlaczego jesteś przemęczony ?

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
~ niezalogowany
9 maja 2011r. o 0:47
&feature=related
3186
#arturkedzia nieaktywny
9 maja 2011r. o 1:40
~ napisał(a):
&feature=related

Dziękuję już usypiam :*
~anorektus niezalogowany
9 maja 2011r. o 10:11
Siemka prezesie ,jakoś nie miałem odwagi tak od razu się wychylić ale moja kochana ziemianka powiedziała że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami :) :) :) tak więc pozdrawiam i wszystkich twoich przyjaciół ale całowac nie będe bo moja pani byłaby może zazdrosna ;) ;)
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMAMrowka zaprasza