też nowa tutaj jestem :D
witaj Artur :* ;) wczorajszy dzień uważam za udany ;) i sen miałam "przyjemny" :D ,ale nie realny :] ale,co tam....
obiadek już ugotowałam i uciekam rozkoszowac się piękną pogodą :)
"...od rana mam dobry humor..." :D ,Cibie i wszystkich "zarażam "nim :D
pozdrawiam :* :* :* :* ;)
witam również :* :* :* :* :* :* :* i ja kipie dzis energia :D :D :D :D :D jade na pierwszy po L4 trening już się nie mogę doczekać kiedy ucałuje i wyczochram a potem wskoczę na mojego księcia .życze wsim takiego bananka jak ja na buzi nosze dzis .A może to moj anorektus na mnie tak działa
Witaj Pocieszycielu ;) Cieszę się, że odwiedzinki u Rodzinki się udały :D Mam bardzo dobre zdanie, na temat wielu osób mieszkających w Czernej. Widzę, że przyciągasz nowe osoby do Twojego Domku. Rozumiem, przyjaciele naszych przyjaciół, są naszymi przyjaciółmi :) :) :) Witaj Xaa i Anorektusie :) Ziemianko uważaj na siebie i nie przeforsuj nogi :*Mam nadzieję, że każdy znalazł dzisiaj powód do radości, jeśli nie, to jutro Wam tego życzę :*
A Ty Arturo, gdzie się podziewasz ?? Wiem, wiem, Ty i tak należysz do 100 najpracowitszych ludzi na tym globie :D Odpoczywaj, jeśli jest Ci to potrzebne. A swoją drogą, w Czernej, to potrafią robić imprezy ;) Całuski na dzień dobry dla Domowników :* :* :*
~ziemianka z anorektusem niezalogowany 10 maja 2011r. o 7:33
:* :* :* :* :* :* :* :* miłego dzionka wszystkim :* :* :* :* :* :* jest pięknie słonecznie bananowo aż muszę na trening ,na następny raz przywiozę pare fotek Arti specjalnie dla Ciebie :*
Witam wszystkich starym zwyczajem buziole dla wszystkich , a dla Artura osobno oczywiście :* :* :* Coś Panniusi nigdzie nie widać :|
I kto mnie zabierze w odwiedziny do Ciebie Arturze ;(
Miłego dnia wszystkim ;) :) :*
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku.
Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.