Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
~Jowita niezalogowany
10 maja 2011r. o 10:28
Hej.hej ziemianka ;) a nie zgubisz mnie po drodze ?? ?? bo ja na koniu jeżdżę..... :P :P
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
2951
#Anonim2951 nieaktywny
10 maja 2011r. o 19:04
Czółko pozytywni.

5993
#xaa nieaktywny
10 maja 2011r. o 22:24
witam ;) :* i znikam,po miłym i bardzo ciężkim dniu :) ,ale w marę dobrym.
Arturze :* wszystkiego dobrego !! :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* ,nio i "słynne" buziaczki :* :* :* ...,DOBREJ NOCY :* Tobie życzę :* :* :*
i bardzo gorąco pozdrawiam ;) :* ,samotna xaa :*
~ niezalogowany
11 maja 2011r. o 1:19
&feature=related
3186
#arturkedzia nieaktywny
11 maja 2011r. o 2:38
~anorektus napisał(a): Siemka prezesie ,jakoś nie miałem odwagi tak od razu się wychylić ale moja kochana ziemianka powiedziała że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami :) :) :) tak więc pozdrawiam i wszystkich twoich przyjaciół ale całowac nie będe bo moja pani byłaby może zazdrosna ;) ;)

Witam Wszystkich !

Wczoraj jeszcze odpoczywałem po wekendzie ale od dziś już wszysto wraca do normy u mnie ale brakuje mi tu szczególnie jednej zguby a może dwóch ale o jednej co nieco wiem więc niejako jest usprawiedliwiona ale o drugą zaczynam się martwić i stąd moje pytanieCzy ktoś wie co się dzieje z moim szefem transportu Paniusią ?

Anorektusie do odważnych świat należy. Rozumiem Cię na moje całusy też nie licz brrrrrrrr he he

Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:12:

~ziemianka napisał(a): witam również :* :* :* :* :* :* :* i ja kipie dzis energia :D :D :D :D :D jade na pierwszy po L4 trening już się nie mogę doczekać kiedy ucałuje i wyczochram a potem wskoczę na mojego księcia .

Ziemianko Anorektusa przekręciłaś ale ze mną tak łatwo nie będzie. Powinnaś jeszcze jakiś czas poprzestać na wyczochraniu i ucałowaniu Księcia ale pewnie już się spóźniłem i jest po ptokach i jak było ? Masz buziaczki na początek dnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:22:

xaa napisał(a): witam ;) :* i znikam,po miłym i bardzo ciężkim dniu :) ,ale w marę dobrym.
Arturze :* wszystkiego dobrego :* ,samotna xaa :*

Dzięki za mnóstwo buziaczków wszystko widzę fajnie dzionek w sumie udany tylko ta somotność mnie martwi u Ciebie. Wiem to to niewielka pomoc ale może moje buziaczki poprawią Ci humor . Uśmiechnij się proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dziś będzie piękny dzień.

Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:30:

~E:) napisał(a): A Ty Arturo, gdzie się podziewasz ?? :D Odpoczywaj, jeśli jest Ci to potrzebne. A swoją drogą, w Czernej, to potrafią robić imprezy ;) Całuski na dzień dobry dla Domowników :* :* :*

E tak to prawda będę długo pamiętał tą wizytę dlatego musiałem odpocząć he he Kilka buziaczków Ci ślę i zaraz zmykam . Miłego dnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:38:

Jowita napisał(a): Coś Panniusi nigdzie nie widać :|

Jowito ja też go poszukuję jak widzisz rozważam zwrócić się do PCK he he. Co o tym myślisz ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :*

Hegemonie dobrze że Ty się odnalazłes. Czółko

Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*
~E:) niezalogowany
11 maja 2011r. o 7:04
Witajcie KOCHANI, w ten kolejny, słoneczny dzionek :) :) :) Oby pogoda ducha, była wprost proporcjonalna do pogody za oknem :) Z dobrze poinformowanych źródeł słyszałam, że Paniusia ma się całkiem nieźle, tylko ta wiosna właśnie, w głowie za bardzo mu szumi :D :D :D Chłopina traci kontakt ze światem, tak, że musisz go Arturku :* :* :* :* przywołać do porządku :D
~ niezalogowany
11 maja 2011r. o 7:31
Jesli Paniusia Ciebie nie slucha, to my nic tu nie zrobimy.
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
11 maja 2011r. o 8:38
Szanowny Panie Prezesie . Ciężko ubolewam nad zaistniałą sytuacją . Boleść moja jest tym większa , że samochód mi się psuje , co w oczywisty sposób rzutuje na pełnienie przeze mnie obowiązków służbowych :) A do tego remont , robota i koniec roku szkolnego ... urwanie gwizdka , delikatnie rzecz nazywając. Może w przyszłym tygodniu nieco okrzepnę , to zrobimy wypad do Radogoszczy ... mam nadzieję z Jowitą , Ziemianką i Anorektusem , Xaa ... :)
Póki , co Arturze , dziękuję za pamięć i miłego dnia życzę Tobie i Domownikom :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.
REKLAMA 1,5% podatku dla Klekusiowo