~anorektus napisał(a): Siemka prezesie ,jakoś nie miałem odwagi tak od razu się wychylić ale moja kochana ziemianka powiedziała że przyjmiecie mnie z otwartymi ramionami :) :) :) tak więc pozdrawiam i wszystkich twoich przyjaciół ale całowac nie będe bo moja pani byłaby może zazdrosna ;) ;)
Witam Wszystkich !
Wczoraj jeszcze odpoczywałem po wekendzie ale od dziś już wszysto wraca do normy u mnie ale brakuje mi tu szczególnie jednej zguby a może dwóch ale o jednej co nieco wiem więc niejako jest usprawiedliwiona ale o drugą zaczynam się martwić i stąd moje pytanieCzy ktoś wie co się dzieje z moim szefem transportu Paniusią ?
Anorektusie do odważnych świat należy. Rozumiem Cię na moje całusy też nie licz brrrrrrrr he he
Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:12:
~ziemianka napisał(a): witam również :* :* :* :* :* :* :* i ja kipie dzis energia :D :D :D :D :D jade na pierwszy po L4 trening już się nie mogę doczekać kiedy ucałuje i wyczochram a potem wskoczę na mojego księcia .
Ziemianko Anorektusa przekręciłaś ale ze mną tak łatwo nie będzie. Powinnaś jeszcze jakiś czas poprzestać na wyczochraniu i ucałowaniu Księcia ale pewnie już się spóźniłem i jest po ptokach i jak było ? Masz buziaczki na początek dnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:22:
xaa napisał(a): witam ;) :* i znikam,po miłym i bardzo ciężkim dniu :) ,ale w marę dobrym.
Arturze :* wszystkiego dobrego :* ,samotna xaa :*
Dzięki za mnóstwo buziaczków wszystko widzę fajnie dzionek w sumie udany tylko ta somotność mnie martwi u Ciebie. Wiem to to niewielka pomoc ale może moje buziaczki poprawią Ci humor . Uśmiechnij się proszę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dziś będzie piękny dzień.
Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:30:
~E:) napisał(a): A Ty Arturo, gdzie się podziewasz ?? :D Odpoczywaj, jeśli jest Ci to potrzebne. A swoją drogą, w Czernej, to potrafią robić imprezy ;) Całuski na dzień dobry dla Domowników :* :* :*
E tak to prawda będę długo pamiętał tą wizytę dlatego musiałem odpocząć he he Kilka buziaczków Ci ślę i zaraz zmykam . Miłego dnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 11.05.2011r. o godz. 02:38:
Jowita napisał(a): Coś Panniusi nigdzie nie widać :|
Jowito ja też go poszukuję jak widzisz rozważam zwrócić się do PCK he he. Co o tym myślisz ? Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :*
Hegemonie dobrze że Ty się odnalazłes. Czółko
Zmykam. Miłego dnia Wszystkim życzę :* :* :* :* :* :* :* :*