Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMA Nowe domy!
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
5221
#Jowita nieaktywny
12 maja 2011r. o 8:12
hi hi hi ~E , też lubię co niektóre napoje dobrze schłodzone :D
Widzisz Arturze Panniusia odnalazł się sam bez pomocy PCK :D
Panniusia jak by Ci pasowało w tygodniu to ja pierwsza się zapisuję :* :*
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
4335
#Pannazdzieckiem nieaktywny
12 maja 2011r. o 8:44
Czołem ribiata , czy jakoś tak , lecę do roboty , bo mnie ~E zabije :) Jowita zdzwonimy się . Trzym się Artucho :D :D :D

Ludzie w zasadzie myślą logicznie. Problem polega na tym , że operują na nie pełnych , bądź fałszywych informacjach. I dlatego taką logikę trzeba w du... ży kapelusz włożyć . Krzysztof Karoń.
5221
#Jowita nieaktywny
12 maja 2011r. o 8:47
No...Ziemianka....sama widzisz... koń nie będzie potrzebny :P :P
5993
#xaa nieaktywny
12 maja 2011r. o 13:45
hej !! witajcie :* piękna pogoda,ciężkie powietrze,burza będzie,czy co? ;)
trzeba poopalac się troszkę :D
trzymajcie się cieplutko jak ja :* :* :* ;)
nareszcie można już pisac do Artura :*
~E:) niezalogowany
12 maja 2011r. o 15:21
Pannazdzieckiem napisał(a): ... lecę do roboty , bo mnie ~E zabije :)

Tak, zabiję Cię...za takie wpisy na forum :>
&feature=related
:D :D :D
5183
magnum44
12 maja 2011r. o 22:38
Witaj Art :)
Dalej tak dobrze trzymaj kciuki, buziole :*
:) :)
Pozdrawiam Wszystkich :)

Niczego w życiu nie należy się bać, należy to tylko zrozumieć. M.S.C.
3186
#arturkedzia nieaktywny
12 maja 2011r. o 23:01
~E:) napisał(a): Z dobrze poinformowanych źródeł słyszałam, że Paniusia ma się całkiem nieźle, tylko ta wiosna właśnie, w głowie za bardzo mu szumi :D :D :D Chłopina traci kontakt ze światem, tak, że musisz go Arturku :* :* :* :* przywołać do porządku :D

Witam Wszystkich !

Jak zwykle wczoraj znów się z czasem nie wyrobiłem trochę z powodu fajnego filmu który wcześniej oglądałem (komedia romantyczna) a gdy już miałem pisać to się nie dało bo była jakaś awaria. Teraz mam zaległości i nie wiem czy dam radę wszystkim odpisać bo dziś zmykam wcześniej spać bo jutro rano o 8.45 jadę do kolegi do Jagodzina. On jest od ośmiu lat w śpiączce. W południe wracam.

Ejuż wszystko wiem. Przeprowadziłem z nim rozmowę wychowawczą ale wątpię czy to coś pomoże bo jest uparty he he. Miłego dnia Ci życzę :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*

Dopisane 12.05.2011r. o godz. 23:01:

magnum44 napisał(a): Witaj Art :)
Dalej tak dobrze trzymaj kciuki, buziole :*
Pozdrawiam Wszystkich :)

Magnum 44 No nareszcie mogę pisać. W trzymaniu kciuków jestem fachowcem tylko się na um to napewno zdamy he he. Buziaki po zaliczeniowe :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Teraz to już nic się nie bój idź na całość he he
5993
#xaa nieaktywny
12 maja 2011r. o 23:07
;) witam :* też wcześniej położę się,Arturze jest o.k ;) dziękuję :*
jutro będę dopiero wieczorem:(,no chyba,że uda się zerknąc tutaj ;)
dobranoc :* :* :* :* :* :*
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.