Pannazdzieckiem napisał(a): Może w przyszłym tygodniu nieco okrzepnę , to zrobimy wypad do Radogoszczy Póki , co Arturze , dziękuję za pamięć i miłego dnia życzę Tobie i Domownikom :D :D :D
Paniusiu ważne że PCK nie musiałem angażować i jesteś he he, tylko pamiętaj co Ci o zdrowiu mówiłem a co do spotkania to pomyślimy bo mam już jeden lub dwa plany na przyszły tydzień . Miłego dnia Ci życzę
Dopisane 12.05.2011r. o godz. 23:40:
xaa napisał(a): :* humor mam dobry,raczej stan przygnębienia...,tyle dzisiaj się wydarzyło... ;),dobranoc, :*
dzięki Artur !! i buziaczki :D :* :* :*
dobrego też bo już się znamy a przygnębienie w końcu minie nie wolno się poddawać. Buziaki na dobranoc :* :* :* :* :*
Dopisane 12.05.2011r. o godz. 23:52:
Jowita napisał(a): hi hi hi ~E , też lubię co niektóre napoje dobrze schłodzone :D Widzisz Arturze Panniusia odnalazł się sam bez pomocy PCK :D Panniusia jak by Ci pasowało w tygodniu to ja pierwsza się zapisuję :* :*
Jowito w zamrażarce są trzy szuflady więc można chłodzić do woli tylko żeby było co ? he he. Widzisz ? jak nap. o PCK to i zguba się znalazła tylko transport chwilowo ma awarię he he Miłego dzionka życzę i do odbioru ślę buziaczki :* :* :* :* :*
PS. Teraz kawka już pod namiotem będzie.
Dopisane 13.05.2011r. o godz. 00:15:
~anorektus napisał(a): Nie będe więcej tytułował Cię Panem Prezesem jak razem walniemy piwko ;)
Anorektusie nie wiedziałeś bo nic nie mówiłem. Od 4 lat piwa nie piję bo jest moczopędne a ja mam problem z pęcherzem . Zawsze możemy po soczku wypić i też będzie dobrze. Ziemianko nie przepracuj się i uważaj na nogę. Chłopów nie całuję ale Ciebie i owszem he he dlatego masz kilka :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
GoSiaM mam spr. to mogę dać znać że żyję i ślę Ci buziaczki :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Dopisane 13.05.2011r. o godz. 01:08:
małaMi masz rację te tygodnie tak lecą że wydaje się że co chwila jest wekend. A Ty nawet wekendy masz pracowite. Dla złagodzenia stresów masz kilka buziaczków ode mnie :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Sylwia trzymam kciuki żeby w niedzielę wszystko poszło Wam jak po maśle. A to dla Ciebie i Twojej córci na szczęście :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*
Zmykam. Życzcie mi szczęśliwej drogi a ja Wszystkim życzę miłego dnia :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :* :*