Portal nr 1 w powiecie bolesławieckim
REKLAMAEfekt-Okna zaprasza
BolecFORUM Nowy temat
Wróć do komentowanego artykułu:
Coś się kończy, coś się zaczyna
2945
Mgosia
15 maja 2011r. o 22:18
Chyba zbyt się zmieniliśmy :) już ten płomień, który był w nas wygasł :)
Przynajmniej we mnie .....

Dopisane 15.05.2011r. o godz. 22:18:

A pamiętasz co słuchaliśmy tu dawniej ? przypomnimy sobie ? :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
Zgłoś do moderacji Odpowiedz
3655
#Kava nieaktywny
15 maja 2011r. o 22:19
Gosiek - nie twierdzę, że ma być tak samo jak było. Bądź co bądź - to niemożliwe. Wielu nie ma, lecz są nowi. Siłą rzeczy - musi być inaczej. Co nie oznacza, że gorzej.

Ech, bo zaraz się zapętlę :D

Krótko mówiąc - byle do przodu! :D
2945
Mgosia
15 maja 2011r. o 22:22
No to ja idę po hulajnogę :D ale jak ten przód okaże się z tyły ? :| :D

&feature=related

:) :) :)

"Trzymaj się z dala od ludzi, którzy próbują pomniejszać twoje ambicje... mali ludzie zawsze tak robią, a naprawdę wielcy sprawiają, że czujesz, że ty możesz być wielki&a
3655
#Kava nieaktywny
15 maja 2011r. o 22:27
A czy przód dla każdego jest z tej samej strony? :D

Spoko - w razie czego podjadę po Ciebie :D zabierzemy Artura i pojedziemy w nam tylko mniej lub bardziej znanym kierunku :| :D

Dopisane 15.05.2011r. o godz. 22:27:

GoSiaM napisał(a): A pamiętasz...? przypomnimy sobie ? :)

Oj, poczekaj, poczekaj :D Już ja Ci przypomnę :D Daj mi tylko trochę czasu :| :D
2945
Mgosia
15 maja 2011r. o 22:31
Czyli rozkręcamy temat ? ;) choć nie wiadomo w jakim kierunku i z jakim skutkiem :D To ja zaraz tu zwabię jednego zmotoryzowanego ;)

3655
#Kava nieaktywny
15 maja 2011r. o 22:35
GoSiaM napisał(a): Czyli rozkręcamy temat ? ;)

Patrzcie ją :| Jeszcze się pyta :| :D
2945
Mgosia
15 maja 2011r. o 22:38
Oj... udawaj że nie słyszałaś :D

3655
#Kava nieaktywny
15 maja 2011r. o 22:40
Ok :D
Wypowiedz się:
Jeśli zostawisz to pole puste przypiszemy Ci losową ksywę.
Publikacja czyichś danych osobowych bez zezwolenia czy użycie zwrotów obraźliwych podlega odpowiedzialności karnej i będzie skutkować przekazaniem danych publikującego organom ścigania.
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników serwisu. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za treść opinii i wypowiedzi, a osoba zamieszczająca wypowiedź może ponieść za jej treść odpowiedzialność karną i cywilną. Bolec.Info zastrzega sobie prawo do moderowania wszystkich opublikowanych wypowiedzi, jednak nie bierze na siebie takiego obowiązku. Pamiętaj, że dodając zdjęcie deklarujesz, że jesteś jego autorem i przekazujesz Wydawcy Bolec.Info prawa do jego publikacji i udostępniania. Umieszczając cudze zdjęcia możesz złamać prawo autorskie. Bolec.Info nie ponosi odpowiedzialności za publikowane zdjęcia.